Zdravim vsechny,
chtel bych si poridit kvalitni sluchatka, ktere budu mit vylozene na doma (v pokoji mne nic nerusi, takze rekl bych, ze muzou byt i otevrena). Mely by byt zejmena na hry, komunikaci (nemusi mit mikrofon, koupim si externi Zalman) a poslech hudby (ac to bude znit silene, posloucham prakticky vsechno, od Elektroniky, Prog Rock, nu Metal, RnB az po Jazz a Klasiku, proste podle nalady...O sluchatkach vim toho hodne spise z teorie (vim, ze existuji vecicky jako Sennheiser Orpheus nebo Stax Omega nebo intraaurealy JH) no chybi mi prakticke zkusenosti, moc dobrych sluchatek jsem zatim neslysel a rozhodne nejsem zadny audiofil, no rozhodne hudebne hluchy taky nejsem, hral jsem na kytaru klasiku 9 let...Momentalne vlastnim jedny IEM Ultimate Ears super FI 5, no ty mam na venek kdyz du behat atd...
Chci se zeptat, jake sluchatka byste mi doporucili, pokud bude trochu basu navic urco mne to vadit nebude, ale rozhodne nechci nic prebasovaneho...
Cenovka tak do tech 5K, zatim jsem nejvice uvazoval o Sennheiser HD 598. Nemam zadny receiver ani dobrou zvukovku, pouze integrovanou a je mi jasne, ze na takoveto sluchatka to bude chtit minimalne kooupit lepsi zvukovku.
Takze jake sluchatka byste mi doporucili, jake jsou ty Senny a nebo jestli je neco lepsiho za tu cenu treba neco od Beyerdynamic nebo AKG a taky jestli byste mi mohli doporucit nejakou kvalitni zvukovku dejme tomu kolem 2K jestli by se neco veslo a nejaky levnejsi receiver. Opravdu nepotrebuju top high end sestavu a momentalne davat 20 K za zvukovku a receiver se mi opravdu davat nechce.
Omlouvam se za delsi prispevek
predem diky vsem za odpoved