Sluchatka na hudbu, hry do 5000 KC

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Broslowski 13. 10. 2011 00:21

ono praveze to veda je. D/A a A/D prevod je dost siroka tema, ktora stoji za nastudovanie. Odporucim skripta z Meracej techniky - FEI STU, ak sa chces dozvediet viac...
Beyerdynamic dt990 PRO
Broslowski
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bechermeister 14. 10. 2011 12:38

no ide o to ze sennheiser house ma proste svoj sound na HD5xx a HD6xx serii. HD650 maju oproti HD598 omnoho vacsi priestor lepsiu separaciu a vyraznejsie stredy a samozrejme roba vsetko lepsie :D. Ale 598 budu zniet omnoho lepsie z fiia e10 ako hd650tky :). Cim su lepsie zivene tym budu zniet zivsie, takze by som isto hladal silnejsi zdroj. Tuto investiciu robis raz na dlhu dobu, cize radsej si daj par krat o par piv menej a naspor dake euro :).
nuforce udac-v2 -> tube amp missing -> hifiman re262.
s:flo2 -> amp needed -> hifiman re262.
bechermeister
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aerinqq 14. 10. 2011 21:27

no nejde ani tak o to nasporit nejake eura ale spis o to ze muj primarni konicek jmenem BMW spolkne vetsinu :-D
proste nejsem takovy profik pres audio techniku aby se mi vyplatilo kupovat si sluchatka za 20K a k tomu zesilovac za dalsich 30...nemyslim si ani ze bych proste ten supr neutralni zvuk docenil treba jako vetsina z Vas tady na foru ;-)
proto moje investice kolem 7-8K finalni cena si myslim ze mi bude bohate stacit...
pravdepodobne vezmu ty Senny, nechal jsem si doporucit z jineho fora head-fi.org a vzhledem k tomu ze sluchatka nechci jen na hudbu ale taky na hry a komunikaci bylo mi receno ze ty Senny budou proste lepsi...ty Shury muzou byt zvukove sice dal nicmene na zanry jako klasicka hudba a vokaly, jak jiz jsem zminil posloucham prakticky vsechny zanry, navic pry ty Shury jsou naprosto nevhodne na hry...jeste zvazuju ty Beyery 880 ale jsou o 1500 drazsi a proste mne se ty Senny strasne libi i designove...
ten dac jsem se asi rozhodl tak jak mi poradil Andrej, vezmu ten Audinst
jinak diky vsem za postrehy a nazory
aerinqq
Junior

Odeslat příspěvekod bechermeister 14. 10. 2011 22:14

no nic nie je dalej na zaner klasicka hudba nez Sennheiser. Si stiahni Bacha a tes sa na husiu kozu :) zazitok. Je jedno ze ju nepocuvas ani ja som ju nepocuval pred tym.
No ved vravim aby si dosporil na audinst oproti fiiu.
bechermeister
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aerinqq 14. 10. 2011 22:20

ale i klasiku si poslechnu, sice ne tak casto jako elektroniku a jine zanry to je pravda...
jinak na head-fi.org prave popisujou hd 598 jako opravdu hodne dobre sluchatka a pri primem srovnani s hd 600 a 650 maji i spoustu veci lepsich (samo nektere veci horsi)...hlavne vyzdvyhuji ze maj snad nejlepsi "sound stage" ze vsech sluchatek, no nevim co presne tim mysli...
aerinqq
Junior

Odeslat příspěvekod bechermeister 14. 10. 2011 23:01

sound stage ma byt priestor, ale tak na headfi su aj ludia co robia porovnania na mp3jkach takze ber s rezervou. Ak t nebudes adekvatne zivit tak aj tak ten zvuk bude vypadat. Najlepsi priestor maju HD650 jednoznacne.
bechermeister
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aerinqq 14. 10. 2011 23:26

tak to je pro mne treba vice vypovydajici protoze v drtive vetsine prave mp3 posloucham, vetsinou dejme tomu 320 kbps...mam aj hodne ve .flac ale rozhodne ne vse, nemam nafukovaci HDD:)
aerinqq
Junior

Odeslat příspěvekod bechermeister 15. 10. 2011 00:13

mp3jkami som myslel prehravace :D
bechermeister
Mírně pokročilý

Předchozí stránka