heeej chalani, pekne ste to tu rozbehli, to som raaad..

apropo tiez by ma fakt velmi zaujimalo keby si slahol tie shure do notebooku radimecku.. a porovnal ich napr s 990..

ale nepocuvam len z NB ale aj cez AVR, to bol trochu rozdiel, teda dost velky, avr ma poriadnu silu, vubidl ich dobre, nesiel som viac ako na 60 percent vykonu, nemal by problem ani s 600ohm sluchatkami, ale bol som nepojeny cez hdmi na NB a šum som pocul stale, co mi vadi, ale tiez je pravda ze som skusal iba FLAC, ziadne cd.. napriamo som zatial neporovnaval ake su basy, stredy vysky NB vs AVR.. lebo aj uzivatel "player" ma hd800 a fici iba cez AVR onkyo a vpohode..

a prosim vas chlapci, nerieste vobec kto co pocuva, stacilo mi to pred par dnami v galerke, tam sa prejavil kazdy primitiv z fora, aspon uz viem kto je aky.. som rad ze ste tu ostatni normalni.. diky
-- 22. 10. 2011 22:39 --a inak neviem sa rozhodnut, ci vymenit 770 hned za nieco ine, alebo kupit dac/amp audio gd nfb12 alebo osobitne dac a osobitne amp..

uz som pisal do schiit.com a odporucili mi valhalla model a k tmou niaky dac, neviem sa rozhodnut kolko do toho zainvestovat..
-- 22. 10. 2011 22:47 --a nikto sa nyvyjadrujete k tym AT A900 a ani ste nedali ziadny iny typ..
Samsung PS64F8500 + Marantz SR 6005 + Emotiva XPA-200 + Teufel Ultima 40 + Canton CD 105
Audio gd NFB-5 + Oyaide HPC-62SRH + Shure SRH 940