ThomasKo: Ale v teleshopingu rikali ze to je nejlepsi a nejkvalitnejsi zvukarna na svete..tak ja jdu hnedka zrusit objednavku a koupim zejtra na trznici od rákosky vietnamskou...

O integrovanych se nema smysl vubec bavit. To neni u me zvukova karta, ale upgrade PC speakeru. Uz z principu, kdyz ma hodnotu maximalne tak 100-200 korun, tak jak to asi muze hrat. Cokoliv pak bude lepsi nez ten chrochtak naletovanej na zakl.desce.
Ten rozdil mezi kvalitnim a nekvalitnim čipem bude podle me stejne nepatrnej ve srovnani se samotnou urovni sluchatek, to okolo uz je jenom takova tresnicka na dortu ktera mirne dokresli zvuk co z nich vyleze. Vzdyt i z ty Audigy to hraje uplne "normalne" a neslysim rozdil mezi PDA Loox N560 (cert vi co tam je za zvukovej čip) a Audigy v compu. Vlastne jo. Z Looxe to hraje potisejc. Ale zvuk je identickej. Vejsky, basy a tak. Ostatne, kdyby to v ty zv.karte porad nepraskalo, tak zadnou novou (a asi ani DAC nebo zesik) kupovat nebudu. Prece jenom primarne provozuju u compu 5.1 repraky a k tem je DAC k nicemu. Spis bude nutny poridit prenosnej zesik k tomu PDA, pac to hraje vazne potichu.
A v tom datasheetu ke Xonaru zadny reklamni kecy nejsou. Jenom strohy HW specifikace. To ze se jedna o kvalitni soucastky jsem vyguglil az dodatecne z ruznych zahranicnich audiofilnich for

PS: 100 a 90fps rozdil samozrejme neni. Ale 18 nebo 15 jo.
-- 21. 11. 2011 02:13 --Bína: jedna soucastka v retezci..ok..ale proc ji zduraznujou na prvnim miste ve specifikacich? Pac bude asi nejdulezitejsi a vsechno se od ni bude odvijet. Prece jenom u DAC bude asi nejdulezitejsi...DAC čip

Ja si nic nenalhavam, proste uvidim jak to bude hrat. A treba budete jeste prekvapeny co vam tu napisu

Anebo taky skonci v popelnici..
Jak rikam, neni prece vubec problem jeste koupit DAC a sluchadla jet z compu prez nej a reprouny prez zvukarnu. To by se nijak mlatit prece nemelo ne? Staci vytahnout DAC z USB a jede Xonar(?).
Mimochodem zjistil jsem, ze s tim praskotem ve zvukovce ma co docineni line-in vstup. Protoze pri jeho vypnuti v ovladacich se to jeste stokrat zhorsi. Jenom doufam, ze nevymenim zvukovku a nebude to delat porad..