Tak se hlásím s aktuálním stavem, pokud to někoho zajímá

Mám už pár dní půjčené Beyery DT990Pro 250Ohm a Senny HD600.
Stručně řečeno - 990ky se mi nelíbí, hrozně zdůrazněné výšky jsou pro mně nepříjemné, nesnesu je ani na rock/metal. Přijde mi to horší než 880ky.
Nevydržím je poslouchat déle než 5 minut. Možná je to i tím, že vedle leží Senny 600ky.
Sennheiser HD600 - konečně to hraje. Oproti 595kám zásadní upgrade. Skoro nemám co vytknout, asi proto, že jsem neslyšel lepší. Judas Priest - Painkiller je bombastický. AC/DC - Higway to Hell - paráda. Nohavica velmi dobrý, přirozenější lidské hlasy jsem zatím neslyšel. Možná jen Chemical Brothers zní trochu zvláštně, ale to je o zvyk. Herbaliser - paráda. Morcheeba - paráda. Prostě výborný kousek.
Bohužel mám s něma ergonomický problém - mám dost velkou hlavu, a dost mě tlačí a je mi horko kolem uší. Snesu je tak půl hodiny. Někde jsem četl že se to časem zlepší ale nevím nevím jestli do nich budu investovat.
Uvažuju že ještě zkusím 650ky, pro zajímavost AKG701ky, a možná lepší in-eary jestli je snesu.
Jinak zatím zůstávám na Koss KSC35, které mi zvukově až tak moc nevadí (i když teda po namlsání na S600 slyším jejich nedostatky). Aspoň nejsou tak nabasované jako Porty.