Na podobné reklamné masírky typu 7.1 headset rovno zabudni ak chceš aspoň nejakú kvalitu. Ver mi, neni tomu veľmi dávno čo som riešil podobný problém a tiež som hľadal headset. Nakoniec som sa presvedčil, že ďaleko lepšieho a kvalitnejšieho výsledku (a to aj priestorového) dosiahneš s nejakými lepšími slúchadlami a k tomu dokúpiš normálne nejaký mikrofón na stôl.
Inak si tiež myslím, že kvalitou reprodukcie budú tie PC350/PC360 ďalej ako nejaké "gaming headset" typu Razer, Logitech, Corsair a podobne. Dá sa povedať, že negatívne recenzie na tie Senny vznikli len u recenzentov, ktorí sa sťažovali na slabšie basy. Ale pozor, nie sú basy ako basy. Ja mám napríklad tiež rád hutné basy, ale ak to je len dunenie a prehnaný brum, tak to nemá iný efekt ako len posluch, ktorý časom unavý. Dnes je u bežných spotrebiteľov merítkom kvality to ako brutálne dokáže hocijaká zvuková technika dunieť a nie to ako kvalitne to hrá. Bohužiaľ... Ale len pre nich...

Jednoducho záleží aj na tom čo požaduješ. Akú hudbu počúvaš a či si potrpíš na kvalitu alebo ti stačí ak to bude prebasované a všetko ostatné pôjde do preč.
Zbytočne som sa síce rozpísal ale tým chcem len jednoducho povedať, aby si si najskôr stanovil priority - čo od toho vlastne očakávaš a podľa toho vyberal a nechal si poradiť od skúsenejších. To už ale nehovorím o sebe...