AT ATH-AD500 nebo Senny HD280 Pro

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod mirecmu 21. 12. 2011 13:47

Ahojte chalosi. tiež mi vrtajú v hlave tie ad500, vedeli by ste mi k tomu nejaky zos. dac k ním? mám len integ.zvuk v kompe. alebo ako to máte Vy? dik za odpovede.
mirecmu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 21. 12. 2011 15:22

A cenovy limit nenapišeš? To je dosť podstatna informacia.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod mirecmu 21. 12. 2011 22:17

praveže neviem... stačil by do 100€ max 130€ ? niečo k tomu... oplatí sa nejaky drahsí ? v tomto zatial nie som moc doma... len by som chcel niečo dobre... ako ked s kompaktu prechadzate na zrkadlo ale nekupite si hned poloprofi...
mirecmu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 22. 12. 2011 00:13

Za 140 eur sa da kupit Audinst. V danej cene jasna volba. Pre AD500 je to viac nez dostatocny zdroj.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod bechermeister 22. 12. 2011 14:22

No mal som dobre zivene AD500.

AD500 maju dobry scaling, stale pocut zlepsenie na lepsej zostave. Cena/vykon je nenormalna, kludne na nich postavis slusnu zostavu.
Bas
Ak su dobre zivene maju viac basu nez HD600, mnozstvom konkuruju HD650 aj ked ten bas je iny, nie je tam to kremove senove pasmo ale je uderny zabavny krasny a nie prehlusujuci ako DT990. Chyba mu trosku detail obcas ale to nevadi.
Stred
Potlaceny jemne, ale vzdy som to pocul aj po dlhsej posluchovej session, inak su stredy velmi pekne. Obcas chyba agresivita.
Vysky
Pekne.

Priestor
najvacsi problem a zaroven vyhoda tychto sluchatok. Je uzasne nafuknuty aj na horsej zostave sa citis jak v koncertnej sieni.Ale ide o to ze je nafuknuty a niektore zanre to fakt nemusia. Na zivu hudbu, koncerty su vynikajujce vdaka tomu. Elektronika bola tak 50 na 50 na nich. Rozhodne to nie su univerzaly.
nuforce udac-v2 -> tube amp missing -> hifiman re262.
s:flo2 -> amp needed -> hifiman re262.
bechermeister
Mírně pokročilý

Předchozí stránka