Priestor Vsonic R02

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod ineee9 19. 12. 2011 12:29

O vyrovnanom prednese tychto sluchadiel som precital vela ale vedel by mi niektory majitel povedat ze ako su na tom s priestorom? Ak to tu je ospravedlnujem sa ale skusal som hladat a potrebujem to vediet rychlo lebo mam na ne dobru ponuku

Za odpoved vopred dakujem
Ipod Nano 5G+AKG K450
Fotak OLYMPUS E-420, po lete snad upgrade :)
ineee9
Junior

Odeslat příspěvekod drahomir.glos 19. 12. 2011 13:07

Priestor maju priemerny, ale tazko takto po pamati. Uz je to nejaka doba co som ich predal. Mne sa u tychto sluchadiel nepacil vokal (alebo ako to nazvat) u niektorych skladieb. Ked som napr. pocuval CD Queen Greatest Hits tak som mal pocit, ze Mercury je tam taky nevyrazny, utopeny. To iste aj pri CD Scorpions Best ballads. Meine proste utopeny. To sa mi nepaci.
drahomir.glos
Junior

Odeslat příspěvekod Broslowski 19. 12. 2011 13:17

no ak chces IEM s "priestorom", musis zarezat do inej cenovky..
Beyerdynamic dt990 PRO
Broslowski
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ineee9 19. 12. 2011 13:26

mne je to jasne len ze ci je tam nejaky ten priestor citit, ale uspokojim sa vpodstate so vsetkym ja som sa potreboval uistit ze je to dobra volba, lebo ich kupujem vpodstate narychlo lebo som zodral stare sluchadla a potrebujem nieco na dlhe cesty do skoly ale beriem ich lebo mam dobru moznost kupit ich a po nejakom tom googleni som nasiel aj recenziu zrejme tebou napisanu :) tak som si to rychlo precital tak som sa uistil dakujem za postrehy ;-)
Ipod Nano 5G+AKG K450
Fotak OLYMPUS E-420, po lete snad upgrade :)
ineee9
Junior

Odeslat příspěvekod Broslowski 19. 12. 2011 14:30

v danej cenovke velmi dobra volba :)
Beyerdynamic dt990 PRO
Broslowski
Mírně pokročilý