Zdravím,
už přes rok poslouchám z PFE, ale i tak mi to úplně nevyhovuje, a začal jsem přemýšlet o nějakých cenově nižších Custom IEM's. Očekávám od toho samozřejmě lepší zvuk, lepší izolaci a pohodlí, což je mi možná i důležitější. Používal bych to nejspíše hlavně venku, při cestách, i mimo domov, ale když na to přide, tak samozřejmě i doma.
Jako zdroj mám Cowon X5 + (iBasso D3) , má to vůbec smysl? Je to dobrý zdroj?
Pokud jde o doma, tam mám (stydím se) Notebook -> iBasso D3 (D/A C), ale samozřejmě plánuju do budoucna aspoň nějaký upgrade.
Žánrově poslouchám prakticky vše, nejvíce ale industrial, experimental, noise, avantgarde, elektro..
Jak jsem psal, měl jsem PFE, takže sušší přednes mi nevadí, ale nijak ho nevyžaduji, množství basů na PFE mi vyhovovalo (šedé filtry)
Zatím jsem (při své google neschopnosti) našel jen dva případně cenově přijatelné tipy: JH5 od JH Audio, AC2 od Westone a Marvel od UM (trochu dražší).
Má cenu si opravdu nějaký ten tisíc připlatit za vyšší model třeba na JH7, nebo pak ty rozdíly nejsou tak markantní? Nepotřebuji superultrahypersound, ale hlavně si slibuji za ty peníze opravdový skok od PFE k levným customům..
Díky moc za všechny tipy a konstruktivní připomínky!