GRADO - hand made in the USA? poraďte

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod lobic 16. 1. 2012 17:51

Není třeby být sprostý, zakoupené zboží přes internet může do 14 dnů vrátit, klidně i bez udání důvodu a nemusí se s nikým hádat.
lobic
Junior

Odeslat příspěvekod psto 16. 1. 2012 21:54

:D :D :D
psto
Junior

Odeslat příspěvekod al319309 17. 1. 2012 14:14

vyřešeno řekněme garážově - rozebráno, očištěno od lepidla a opět sestaveno, sluchátka se mi líbí - i jejich zvuk a jsem po operaci a mám zkouškové a tak potřebuji duševní hygienu :-)
holt je to polotovar, možná jsou sluchátka výborně odladěna po zvukové stránce, ale to zpracování je vážně otřesné. A už mi vypadla i ta tyčka z pravé mušle...z levé jsem ji vyškubnul a obě zalepil...totéž jsem udělal s tím plechem od hlavového mostu...držel, ale povolil...teď to je podle mých představ i z hlediska estetického...ještě vyladím to uchycení mušlí k mostu, vyrobím buď dřevěné s aretací nebo si to nechám vyrobit z hliníku....Grado je nyní handmade double
al319309
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Broslowski 17. 1. 2012 14:47

ked pan umi tak umi :) kto neumi, čumí :))))

Aj vďaka tomuto je na svete kopec Grado modov, ktore stoja za to :)
Beyerdynamic dt990 PRO
Broslowski
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod šeďour 17. 1. 2012 15:16

Aha !
:pozor
Tak proto se dělají Grado mody !
Ti šikovnější si je prostě musejí dodělat, aby jim seděli na hlavě a aby nemuseli koukat na voblemcaný lepidlo :-P
Touhle úpravou, k nim pak získají vřelý vztah a nenechají na ně dopustit.
To je opravdu roztomilé.
:idea:
Doma: Ultimativní audio miniPC, DAC + zesilovač HEGEL, třípásma LSM (geniálně navrhl Kocour)
Sluchátka: AKG K812, AKG K701,Beyer 770, 990, planární SDR wood.DAC + zes. TEAC
Na ven: FiiO X5, Trinity Delta II, Oriveti Primacy, FiiO X1, Sony MH1, atd.
šeďour
Pokročilý

Odeslat příspěvekod armaman 17. 1. 2012 15:34

Bol by som daco povedal ci napisal i ja no to by som bol zaujaty drbo co na dacom fici. 8-D
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Broslowski 17. 1. 2012 16:11

Nedavno som recenzoval SR80i, bol to new kus, ani kvapka lepidla mimo, vyzeraju solidne. Asi je to holt kus od kusu... chcelo by to mozno vystupnu kontrolu :D
Beyerdynamic dt990 PRO
Broslowski
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hmpf 18. 1. 2012 19:26

Dyť řikám, že se tam zaučujou jedny ob špatný asi :-)) ale za ten zvuk a vzhled stojej. Já osobně jsem s SR60, SR225, MS Pro, MS1 neměl jediný problém asi jsem měl štěstí. Jen u MS Pro se mi povoloval most na jedný mušli a tak jsem požádal výrobce ať mi pošle ještě jeden a poslali. Zablemtaný lepidlo jsem měl jen u HF2. A ty jako jediné se mě opravdu nelíbili, taky měli ten kov poškrábaný a byli mi nepohodlný jakoby měli menší molitany či co, ale spíše to bylo asi tou vahou toho kovu.
Takže já souhlasím rozhodně s tím, že je to kus od kusu. Měli by s tím něco dělat, ale na to si lidi stěžujou na všech hifi forech to je obecně známá věc. Je to zbytečný...
Sveda Blipo PRO, Alessandro MS1000
hmpf
Mírně pokročilý

Předchozí stránka