ježiš vy jste fakt banda vypatlanejch žvastoplacalu zavistivých
(osobně si berte tuhle větu vy kterých se dotkne, poznate to podle toho že budete naštvaní, pač se Vás to dotkne)
Tahle fotka je náhodně vyfocený uhle mých sluchátek, nijak jsem je nenastavoval, jen jsem na ně namířil foťák, pokud si je teď vemu do ruky a začnu počítat, tak jsem napočítal na 22 těhle oděrek, na mostě nejsou vidět. Sluchátka mám dva a půl roku, možná dýl, nevím. Ale na zem mi padaj dost často, častěji než moje sluchátka na ven a popravdě se divím že se jim ještě nic nestalo při jejích hmotnosti.
To že se nějakým namachrankovi ze staxu nelibí že maj "zle" vyřešený konektor? Ježiš neuspokojuj se že sis koupil staxy, mě to fakt nezajímá, by mě zajímalo jak dlouho by mě vydrželi tvoje staxy... asi do prvního sprchovaní a nasledného poslechu hudby
A jestli si myslíte že konstruktéři od Sennu jsou takový lemplové?
Proč HD 555 made in UK fungovali a nepraskali?
Skutečně si myslíte že Vaše auto vydrží oběhnutí klíčema bez škrábance? (zhruba to same co pád sluchátek na zem)
A co vy? vydržíte přímý úder pumpičkou přes vaše koule?
(pokud řikate ano, hlasím se na vaše otestovaní
![;-] ;-]](./images/smilies/08.gif)
)
Pokud ne, tak mi řekněte o co vám jde.
Sluchátka stojí 26 000, 3 000 je to 1/8 ceny sluchátek. Nevim ani ta cena není tak děsná

a pokud Vás to tak stele, kupte si Staxy, AKG K 801/901/1001 nebo co maj proti nim... ale HD800 si nekupujte a pokud je mate tak je prodejte.
Já si raději poslechnu mně příjemný zvuk bez strachu že se mi něco seškvaří (stax), že mi někde něco zle vylisovali/navinuli (AKG) a za sve peníze si poslechnu rozumnou kvalitu hudby (denon a podobny bejkarny)