Záměrná provokace,
protože už mě fakt štve že od věci která není ani zas tak drahá, na to jak hraje, chcete věci na který nebyla stavěná.
Fakt néchapu co tady brečíte že se někomu rozpadl konektor na HD 800... na kabelu který jde vyměnit zacokoliv jiné, proč ani jeden z těch dvou si nekoupil jiný od konkurence a nechali si ten nepovedeny bastl od Sennu???
Mám obvińovat výrobce autoskel že když jedu za náklaďákem vezoucí štěrk, mám pak prostřelený sklo, který stojí kolem 10-15 podle tipu? Nebo si dám větší dstup a raději si ho pojistím?
Mám obvňovat Yokohamu, že kdž vjedu na stavbu mám v pneumatice hřebík a oprava stojí cca 500 u gumy za 5000? Nebo na tu stavbu nevjedu a nechám auto před dveřmi?
Asi jsem měl při povodních jít zažalovat firmu autoart, panasonic, gorenje, olympus, smc, verbatim...... že nepřežili povodně, dyť stím kurnik museli počitátt... dementi ti výrobci
Nechapu ani výrobce cigaret že ty cigára nevydrží prudky slejvák... dyť jim je snad jasný že snima člověk chodí ven a občas je i vypere.
Taky nechápu svý Nike boty, proč když se snima brodím ve sněhu jsou pak mokry i ve vnitř, to ten dementní vyrbce letních bot nepočítal se sněhem, fakt dement!
Ja bych tyhle konstrukterý všechny vyhazel a dal tam někoho kdo tomu rozumí a zvladne to líp... vím minimálně o jednom lepším který by, sluchátka, auta, telefony, boty, lednice, pračky, sklaničky, notebooky.... zkonstroval daleko líp
Jo a Hergaroku, až se staneš tím konstruktérem, udělej pro mě něco
vyrob sluchátka cca za 10 000,- Kč
- Pohodlná jak HD 800 jen lehčí o polovinu, ale né ať to jsou špunty
- Aby izolovali jak Ety ER-6
- Aby měli zvuk jak Stax Omega, ale podání prostoru bedny Ante
- Kabel aby se nemotal, ale nebyl moc velky, hlavně aby vydržel mechanické použití cca 100 let
- A aby byla odolná jak guma na gumováni proti pádu, mechanická odolnost byla lepšíí než u hebvábného hadru a teploty zvladla bez problému od -70°C do 1 200°C (člověk nikdy neví kam se snima dostane)
- Jo a musej vypadat fakt dobře
- A jejich životnost tak 500 let
Díky budu ti zavázán a ta cena když se povede, klidně může být nižší
-- 18. 2. 2012 09:35 --Melu blbostí přední sklo stálo 19 000,. ....