Jsem několik let zvyklý na Koss Porta Pro, ale zlomil se mi plast držící hlavový most a nechce se mně čekat na opravu/výměnu a upřímně řečeno, ani platit 500 Kč (300 + 2x poštovné).
Takže bych rád nová sluchátka.
Budu je poslouchat v drtivé většině v tramvaji nebo venku, kde je nějaký hluk a naopak v práci (open space), kde je poměrně ticho. Vyjímečně doma.
Takže asi polouzavřená (existuje takový termín? Víte snad, co myslím - aby mě něco nepřejelo, ale aby mě taky neslyšela půlka města

Konstrukce supraaurální (tzn. velikost molitanů asi jako Koss Porta Pro - nechci špunty a nechci traktoráky. Kratší kabel případně nevadí. Kvalita zvuku - Kossy mně celkem stačily, berme to jako minimální požadovanou kvalitu.
Klasická konstrukce - mám brýle, takže žádné alternativní způsoby uchycení za ucho apod.
Cena: ideál do 2000-2500 Kč
Skládací konstrukce je plus.
Zdroj zvuku: hlavně mobil (MP3, HTC s hackem na Beats, ale většinou poslouchám přes bluetooth "sluchátka" Jabra 3030 - takže zázraky se nečekají), občas počítač (film, hra, mp3)
Co jsem zatím narazil, tak se samozřejmě nabízí nechat opravit nebo koupit nové Koss Porta Pro, případně jsem viděl v obchodě Emgeton E9C Collapsible Professional (ale s cenou kolem 500 Kč nesahají předpokládám po kotníky ani těm Kossům, mě zaujaly spíš na překlenutí doby, než se vrátí Kossy z opravy - nebo jsou použitelná?).
S jinými značkami vůbec nemám praktické zkušenosti, slýchám chválu na Sennheiser a jiné, ale nevím, které případně volit pro moje potřeby.
Předem děkuji za tipy.