Teplota dosahuje hodnot kdy spoluobčané nevoní jak bezďáci, vyskočil ten žlutý bastard na to hnusně modrý cosi nahoře a všude kolem se zjevujou bezhlavé přízraky jež si řikaj sportovci.
Nejdřív se zamyslete, skutečně potřebujete poslouchat při sportu hudbu?
Nepřeslechnete jedoucí auto? Cyklistu? Bruslaře? Varovný signál?
"Cink, Cink, dopytle kam lezeš uhni!!!!!!!" mlask bum bác "auuu moje noha, mohl si dát vědět že jedeš" "a vyřvaný hlasivky mám asi proč...."
Můžete si dovolit neslyšet v posilovně? "heej ten stroj nefunguje" "tuc tuc tuc, co to mele, je8u ho" > A problém je doma.
Posiluješ uplně špatně, měl by si to dělat takhle. "tuc tuc tuc" "bravo špatným posilováním jste si******"
Dost lidí přestane vnímat okolí, zaposlouchaj se, a začnou dělat blbosti.
-Už jste někdy viděli sportovce se sluchátkama jak se bezhlavě vrhne pod protijedoucí kolo který ma tachometrových 40 Km/h?
- Už jste viděli jak maminka na bruslích s kočárkem se neohlídne a náhle uhne, i když je varovným signálem zezadu upozorňována že se na ní něco řítí rychlostí jež většina "sportovců" ani nezná?
Ne? Tak možná ten dotyčný dost rychle předvídal a kvůli těmhle blbcům si na 5 km probrzdil přední gumu o 1mm.
Ano? Je hezký pohled na cyklistu jak mu jde od přední gumy kouř a předvadí brilantní jízdu po předním?
Je skutečně hezky pohled na bruslaře jak to ohne do trávy a tam si div nerozbije držku, nebo raději hodí tlamu aby "sportovce" neohrozil?
Skutečně Vám to stojí za tu spoušť vulgarních slov, jež maj ve slovníku snad jen 15 letý Hip-Hopeři, modřiny a zkažený pocit ze sportu?
Pokud ano, tak těmhle tvorům zakládám tohle téma, protože sluchátka na doma, do města.... mají uplně jiný nároky. Co by sluchátka na sport měla splňovat?
- Mizerná izolace
- Nízká hmotnost
- Vysoká odolnost
- Vzdušnost
- Nepotřebujete dobrý zvuk, hudba slouží jako podklad a není žádoucí se do hudby zaposlouchat
Za sebe mohu doporučit:
- Koss PortaPro
- Sennheiser PX100
Oboje jsou otevřená sluchátka s celkem slušnou odolností, mechanické zpracování hraje spíš pro Kossy i když jim odchazí kabel.
Nevýhoda, pařej se v nich uši a ani si uši neopálíte.
- Sennheiser MX680
Nevýhoda, krom toho že je používaj sportovci aby přehlušili okolí? Nevim
Napadaj Vás ještě nějaký sluchátka, nebo máte dotaz/chcete poradit ?
Osobně taky občas používám sluchátka na sport, ale je to většinou ve večerních hodinách, kdy není moc provoz, nebo na místech kde se nevyskytují spoluobčané(les). Dřiv jsem je nosil často, ale nestojí mi to za to.