Chystam sa pomalicky nahradit moje grada sr 80i dacim dost lepsim, konecnejisim

A teda poziadavky su: viacej basu, cca ako maju sr80, a aby ho zahrali uplne odspodu, treba ho pri hip-hope a podobne. Potom super stredy, aby boli plne a aj vysky suprove, cinkave

Pocuvat sa bude hlavne uz spominany hip-hop a tanecna hudba, obcas dake gitarovky a vazna hudba.
Sposob podania musi byt zabavny, ale zaroven aj presny, cize nehladam ziadnu sterilnost ako k701 a ani malo basu ako ad900!
Zdroj bude zatial mp3 prehravac, to prosim nekomentujte, viem ze je to nic moc, ale zatial to tak bude

Zosik snad daky kupim, skusal som fiio e9 a celkom sa mi pozdaval a hlavne, dal sa tam zapojit mp3 prehravac bez problemov . Ale nevravim ze zrovna ten, inemu sa nebranim

Zatial co sa mi pozdavaju, tak to su hd650, signal bol z mojho clip+ do e9 a napocudovanie super stredy a aj vysky! Co mi prislo obcas nic moc bol bas, taky, neviem ci by ma s nim dlho bavili, nebol presvedcivy a nezahral okolo 35hz, co bolo prekvapenie! A priestor, do sirky mohol byt aj vacsi, ale do vysky mi prisiel super. Inak ma bavili suprovo, ale ako pisem, ten bas, no neviem ci by mi vydrzali

Dalej sr325is, slusné, bavili, ale mohlo byt viac basu a menej agresivity

Dt 990, dobre, super bas ale takmer nepritomnost stredov! A tiez agresivita

Ultrasone su moc agresivne, inak by sa pro900 dali

Este ma zaujimaju, ale nepocul som denon d2000, sice su uzavrete ale..., a este snad dt880? Pripadne napiste co a ako.
Inak , na zaciatok by ich mozno tahalo fiio e11, ale to bude asi docasne

Cize na ake sluchadla sa mam asi zamerat?
Diky za nazory