Koss PP x Marshall Major

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod martzin 27. 5. 2012 20:49

Zdravim. Mám Koss Porta Pro ale uvažuji a koupi Marshall Major. U Koss PP mi vadí že v hlučném prostředí nic moc neslyším a navíc se hudba rozeznívá příliš do okolního prostoru. Marshally mě zaujali svým vzhledem (lepší pevnější konstrukce, nechci žádné plasťáky) a parametry mají bych řekl podobné. Poslouchám především hip hop, D´n´B. Myslíte že budou pro poslech této hudby vhodné. A zda bude změna oproti Koss PP k lepšímu nebo horšímu a proč. Četl jsem taky že má nevýrazné bass jaké je to ve srovnání s PP a pomohl by tomu SW equalizer? Vím že už se to tu řešilo několikrát ale zatím sem se podle stávajících témat nedokázal rozhodnout. Díky za odpovědi
martzin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dazo 27. 5. 2012 20:58

Ono, na parametre sa moc pri sluchadlach nespoliehaj, vela Ti neprezradia :hm A na marshaly zabudni ako na basove sluchadla!!! To sa treba kuknut inam :-) Napr akg k450, audio-technica ws55 a pod. :-)
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master
Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martzin 28. 5. 2012 07:50

A jaké jsou Marshally v porovnání s Koss PP? Lepší horším? V čem? A proč? Pokud hrají srovnatelně nebo o něco lépe byl bych spokojen. Díky za odpověď
martzin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dazo 28. 5. 2012 14:57

Omg, nechapes? Marshaly su neni nic pre Teba, pokial pozadujes basove podanie a hlavne na hip-hop! Sam to pocuvam a mal som ich na skusku a ver mi ze na ten styl hudby proste NIE! Ine by bolo pokial nechces silny bas! :-)
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod En3mim 28. 5. 2012 15:48

KPP jsou co se týče konstrukce křápy nejvyššího kalibru, vždycky jak mi to někdo dá do ruky tak se mi dělá zle, ten kabel nemužou myslet važně, to bych nedoporučil ani nejhoršímu nepříteli, Marshally jsou na tom líp zpracovaním, myslím že zvukem podobně (aneb nic slavného), ale zase jsou nepohodlné => nejlepší řešení AKG k450(+vyměnitelný kabel), levněji k430, kamarád je má, jsou dobré :-)
Telefon - Motorola Defy CM7
Zvuk - Sony NWZ-S739FB + SENNHEISER IE8 / AUDINST + BEYERY DT 770 PRO
Foťák - Panasonic Lumix FZ7/ Sony WX5 /Nikon D90
En3mim
Junior

Odeslat příspěvekod martzin 29. 5. 2012 05:28

Díky za rady. Ještě nějaká podobná alternativa jako AKG K450 - stejně kvalitní zvuk, malé rozměry?
martzin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mumuk 30. 5. 2012 20:11

En3mim píše:KPP jsou co se týče konstrukce křápy nejvyššího kalibru, vždycky jak mi to někdo dá do ruky tak se mi dělá zle, ten kabel nemužou myslet važně, to bych nedoporučil ani nejhoršímu nepříteli, Marshally jsou na tom líp zpracovaním, myslím že zvukem podobně (aneb nic slavného), ale zase jsou nepohodlné => nejlepší řešení AKG k450(+vyměnitelný kabel), levněji k430, kamarád je má, jsou dobré :-)

Já mám KPP už 8 let a jsou naprosto v pořádku, kabely ok, nevypadají na 8 let používání.
mumuk
Junior

Odeslat příspěvekod radimecek13 30. 5. 2012 20:27

No právě,ty první nejstarší verze,byly kabely a hlavně i zvuk v pohodě....hráli daleko lépe než ty dnešní a byly i lépe udělaný 8-D
Doma:
Cambridge Audio Azur 540C - Hypa 300SE -SHURE SRH 940,Bang & Olufsen H6
Na ven:
Fiio X1+ Bang & Olufsen Beoplay H2,Ultrasone Icans Octa,Grado IGrado

FIAT 500L POP STAR 1.4 benzín
radimecek13
Pokročilý

Odeslat příspěvekod IkE Blaster 31. 5. 2012 07:35

I poslední verze se zahnutým konektorem zní líp než ty s rovným. Ale upřímně - ono to zase tak drastický rozdíl není a přeci jen znějí oproti spoustě jiných sluchátek dobře.
IkE Blaster
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod En3mim 31. 5. 2012 09:02

8let? Koho znam ze je ma, co 3 mesice ma nove, to pak dozivotni zaruka nabira spis status dozivotniho otroctvi ;) ... jinak jiste se shodnem ze co se tyce zvuku jsou lepsi alternativy, vzdyt kdo chce rozbredle basy co tam ani v originale nejsou+zastreny zbytek...
En3mim
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 31. 5. 2012 17:47

To ja mam KPP rokov 11. Ani raz neboli na reklamačke a to som sa k nim choval deň čo deň ako hulvat. Akurat som im doprial nove naušniky. Toť vsjo. Občas ich ešte z nostalgie použijem aj teraz. Su v 100% stave.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod mumuk 31. 5. 2012 19:24

Jj náušníky jsem jim taky vyměnil, ale jinak jsou fakt v poho a na nenáročný poslech typu k notebooku - film apod. stačí bohatě
mumuk
Junior