Sluchadla okolo 100 eur(2400 kc)

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod ineee9 29. 5. 2012 13:37

zdravim
Kedze som stratil prehlad o sluchadlach, chcel by som vas poprosit o pomoc pri vybere sluchadiel, mozu to byt spunty alebo mensie otvorene alebo uzavrete modely(radsej som aspon ciastocne prepojeny s okolim kedze raz ma uz skoro koli spuntom zrazil vlak :-D ) a dolezitou vlastnostou je vymenny kabel. Za vsetky rady budem vdacny

E: a pacil by sa mi vyrovnanejsi prednes

Tieto sluchadla mi zatial prisli ako najvhodnejsi kandidat
http://www.headphones.cz/inshop/prenosn ... -se215.htm
Ipod Nano 5G+AKG K450
Fotak OLYMPUS E-420, po lete snad upgrade :)
ineee9
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 29. 5. 2012 15:38

U Shurov veľmi s vyrovnanym prednesom nepochodiš. Prečo je vymenny kabel taky dôležity?
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod ineee9 29. 5. 2012 16:25

Lebo zivotnost kabla u mna je kritickym bodom aj ked si davam pozor vzdy mi nieco nestastne spadne a tak, odmala som kazisvet, ale zas extra vyrovnanost nepotrebujem, hlavne ze bude prijemny prednes a neprebasovane spodne pasmo, a podla recenzii su basy silnejsie ale celkom presne a stredy idu do popredia. Nemam velke skusenosti ale chcem citit zlepsenie oproti AKg K450 co myslim ze bude, aj ked hrali obstojne kelimkovy efekt mi nesadol. Uz som viacmenej prevne rozhodnuty, za cenu 90 eur +- som nenasiel nic lepsie, mozno by som siel do IE60 ale tam ma mrzi ten kabel.

BTW ale kludne ma skuste prehovorit :)
Ipod Nano 5G+AKG K450
ineee9
Junior

Odeslat příspěvekod hanni 30. 5. 2012 12:30

Ak netrváš silou mocou na odpojiteľnom kábli, tak skús tito:

http://www.hifisluchadla.sk/sluchadla/e ... ip-Edition

Alebo ešte chvíľu počkaj a došetri na tieto:

http://www.hifisluchadla.sk/sluchadla/e ... SONIC-GR07

Kábel majú kvalitný, rovnako konštrukciu, určite čosi vydržia.
hanni
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pHp 30. 5. 2012 12:51

U VSONIC není velký problém kabel vyměnit "servisně". U Shure je sice na konektor, ale přijde na půl ceny SE215.
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ineee9 30. 5. 2012 19:18

Dakujem za reakcie, ale bol som obmedzeny na obchod hifisluchadla koli reklamaci(mohol by som pytat aj peniaze ale nemal by som niekolko dni sluchadla, lebo na zaloznych smejdoch mi odisiel kabel :D ) po veceri presedenom za recenziami som sa predsa len rozhodol a zobral tie shure, viem ze vsonicy by ich zrejme prehrali ale trosku mi vadi dizajn aj ked nie som v tomto nejak vyberavy, a este trosku som sa bal mne nudnejsieho prejavu(myslim vyrovnanost), a vo vela recenziach boli na shurka chvaly za tu cenu a tych 40 eur naviac je pomerne dost na mna..mam rad na sluchadlach ked je hlas posunuty "blizsie" ku mne a tak opisovali aj tie shure sluchadla..mam ich na usiach a uz nerozhorene maju fajn prednes tesim sa po tej prvej nahranej stovke :love:, a tu cenu kabla si uvedomujem plne len aspon je moznost ho vymenit neservisovo. a ako hovorim ja som v niceni kablov profik..
Ipod Nano 5G+AKG K450
ineee9
Junior