Potřeboval bych radu s výběrem sluchátek. Nikdy jsem nebyl sluchátkový fanda, nicméně bydlím v paneláku a sousedi o patro níže mají mimčo. Z toho plyne, že mi skončilo poslouchání hudby na vyšších hlasitostí (okamžitě bouchají do stupaček).

Na lepší kvalitu zvuku si docela potrpím. Mp3 mi do PC nesmí. Momentálně poslouchám na 20 let starých bednách Technics živené zesilovačem Technics SU-VX720 - zdroj zvuku je PC (Asus Xonar D1) poslouchám jedině FLAC a co se týče žánrů tak je to skoro vše. od 80. let přes rock, pop, rap až po dance. Vždy jsem měl rád vyšší hlasitost, mám i celkem solidní ozvučení v autě ale to se nedá srovnávat s domácím poslechem. Auto je momentálně jediný místo, kde si můžu pustit něco nahlas a už mě to začíná lézt krkem (rád si pustím při práci na pc hudbu nahlas).
Proto jediné řešení je koupit na doma sluchátka. Doma mám KOSS porta pro, nicméně mi vydrží na hlavě tak 5 minut, pak letí na druhý konec místnosti. Buď hrají opravdu tak špatně nebo mi vadí obecně zvuk ze sluchátek, nikdy jsem však nějaké kvalitní sluchátka, které by byly dražší jak 1000Kč neslyšel. Jsem zvyklý na větší porci bassů, nevím, zda mi toto sluchátka mohou poskytnout - budou muset. To ale neznamená, že na tom stavím, EQ nepoužívám. Další důležitý aspekt je pohodlí. Chtěl bych něco, co můžu mít na hlavě klidně i 3 hodiny v kuse a nebudu nadávat....
Prosím vás tímto o pomoc s výběrem... už asi týden študuji toto fórum a mám docela zálusk na HD 650. Ve sluchátkách se však moc nevyznám a hodila by se mi rada, jaká sluchátka by hrály slušně. Jsem ochoten za ně dát klidně i 10 000Kč pokud to bude stát za to

Sluchátka plánuji napojit na sluchátkový výstup zesilovače (je to dobrý nápad?)
Předem díky.