Poraďte špičková ucho obklopující uzavřená sluchátka.

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Andrejsvk 18. 7. 2012 18:25

boriscz píše:u mě sou jednoznačně lepší T70.

a vyhovovali ti teda? :-)
Topping E50 + Focal Alpha 65
LG OLED42C21

ignore list : Petulda, Peny, bacil2, platprd
Andrejsvk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod boriscz 18. 7. 2012 18:32

Ne.
Poslech se sluchátky při vysoké hlasitosti může trvale poškodit sluch ... tak bacha !
boriscz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jibu 19. 7. 2012 07:39

Myslím že je to hledání grálu, uzavřená sluchátka nikdy nedosáhnou kvalit otevřených, konstrukce to prostě vylučuje.
Jibu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radimecek13 19. 7. 2012 08:34

Jiby to co rikas,je hifi mytus a rozhodne to neni pravda...
radimecek13
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 19. 7. 2012 10:58

Ono zalezi samozrejme aj od danych uzavretych sluchadiel! Nedavno som mal moznost naraz si v klude popocuvat viacero otvorenych a aj uzavretych sluchadiel a dospel som k zaveru ze otvorene su predsalen otvorene, stale sa mi lepsie pocuvali ako uzavrete. Ale boli tam jedny co sa tomu docela vymikali, ultrasone pro900, nezneli mi ako uzavrete! Trocha horsie uz boli k550 a th7, a uz velmi citelne boli esw9!
A zaver je ze otvorene su predsalen otvorene :-)
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod The Wolverine 22. 7. 2012 21:45

Přihodím: Audio-Technica ATH-L3000
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Saske 29. 7. 2012 12:37

ULTRASONE Signature PRO :?:
Život se neměří počtem nádechů a výdechů, ale počtem okamžiků, které člověku berou dech...
Saske
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hmpf 31. 7. 2012 14:49

Mě se líbily na výstavě ty Shure 940, ale poslouchal jsem je chvíli, zkus si je poslechnout jsou za slušnou cenu. Jinak uzavřený sluchátka nevim nevim více méně souhlasím s Jibu, ono i hledat otevřený sluchátka která by vytřela zrak se hledají dost těžko paž záleží na spoustě věcech kolem.
Mě zaujali pouze limitovaná edice Audio Technica ATH-W3000ANV, ale naslepo bych se to neodvážil koupit. Ani Thunderpants mě nepřesvědčili která jsou považovaná za jedny z nejelpších uzavřených sluchátek, možná s jinýma náušníkama bych změnil názor.
Já kdybych kupoval uzavřený sluchátka tak jedině typu Westone ES5 paž vim, že ty by mě nezklamali, ale chápu každý to v uších nesnese a i fakt, že někomu nepadnou jak by měli je za tu cenu velký risk..
Sveda Blipo PRO, Alessandro MS1000
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jibu 1. 8. 2012 17:14

Myslím že uzavřená sluchátka mají smysl pokud rušíte (manželku) nebo jste rušen (děti) jinak jsou otevřené vždy lepší volba.
Jibu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radimecek13 1. 8. 2012 17:20

to máš pravdu,kvůli tomu si je pořizuje 99 procent posluchačů,je to i můj případ...dvě malé děti...manželka a K701 nešly dohromady... :D teď už je klídek a pohoda a šetřim i uši...dříve jsme se s manželkou přetahovali,já sluchátka,manželka TV... :grr: a hlasitost jela skoro naplno..
Doma:
Cambridge Audio Azur 540C - Hypa 300SE -SHURE SRH 940,Bang & Olufsen H6
Na ven:
Fiio X1+ Bang & Olufsen Beoplay H2,Ultrasone Icans Octa,Grado IGrado

FIAT 500L POP STAR 1.4 benzín
radimecek13
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hmpf 12. 8. 2012 10:45

Tak jsem víc poslouchal ty Thunderpants a jsou dobrý. Nakonec je budu vracet nerad. Kdyby k tomu byly lepší větší náušníky tak by ten výsledek mohl být zajímavý. Stojej asi $500-600 + ty náušníky asi od Staxů. Možnost srovnání s jinýma uzavřenýma sluchátkama co tu byly zmíněny, ale nemám. Zkus je někde poslechnout.
Sveda Blipo PRO, Alessandro MS1000
hmpf
Mírně pokročilý

Předchozí stránka