[recenze] Tří závojové špunty od Audiozones

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod bogino 5. 10. 2012 07:23

Ohm711: To som prekvapeny, pretoze podla vyssie uvedenej linky na porovnavaci test je zvukovod GR07 3.5mm a GR02, GR06 je 5.5mm. Teraz neviem, ci je tam u GR07 preklep ... Ale vychadzam z predpokladu, ze vzhladovo a aj balenim s dodavanymi spuntami takmer rovnake modely GR04 a GR06 maju rovnako aj velky zvukovod.

Nehladam rovnake spunty ako su dodavane. Na headphones.cz to odflakli, maju len ilustracny obrazok, na zaklade fake obrazku kupovat nebudem. Chcel som vyskusat este nieco ine, napr. nieco od audiozones, len neviem, ktore budu na zvukovod GR04 pasovat. Medzitym som vybalil ten jeden par dodavanych penovych a ten hra velmi dobre, zvysila sa uroven detailu a zaroven slusne basuju. Lenze tie penove su len v jednej velkosti.
Linka na moje testy v mojom profile
HQPlayer Desktop ► Gustard DAC-X10 ► SPX2010TA ► HiFiMan HE-500
bogino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ohm711 5. 10. 2012 09:29

Teť jsem na ten test koukal a je tam uvedeno, že GR07 a GR06 mají 3.5mm, kdežto GR02 mají 5.5mm. GR04 mají zhruba stejnou konstrukci jako GR07, takže i ten zvukovod by mohl být stejný.
To by odpovídalo tomu, že hedpnones.cz je jedna sada nástavců pro GR07, GR06 a GR04. A druhá sada pro GR02.

Těch 3.5mm u GR07 je ale vnitřní rozměr. Vnější je malinko přes 4mm (nemám posuvku, abych to změřil přesně :'( )

Nemyslel jsem, aby sis tu sadu hned koupil :-). Uvedl jsem to jen pro doplnění.
Ohm711
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bogino 5. 10. 2012 11:18

Ohm711, jasne, to s obrazkom na headphones.cz nebola vycitka na Teba ... :)
bogino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bogino 14. 11. 2012 22:23

Saske píše:Vsadil sem na mnozstvi spuntu u GR07, ale zadny nesedeli tak, jak bych si predstavoval pro obe usi. Jelikoz s temahle tri zavojovejma nemam zkusenosti, tak bych byl moc vdecny za Vas nazor, jestli by byli vhodnejsi, nez ty klasicke co se tyce pohodlnosti pri noseni :-)

Co sa tyka pohodlnosti, moze to byt individualne, zasuvaju sa dost hlboko. Co sa zvuku tyka, nemam slov. Skusal som viacero nastavcov s GR07, ale trojzavojove strednej velkosti mi zneju jasne najlepsie. GR07 su s nimi zive, dobre basujuce, neskutocne detailne v stredoch, s vybornymi vyskami, na spunty slusne priestorove. Nenudia, hraju farebne velmi verne, prirodzene, vyborne cez vsetky mozne zanre.

-- 14. 11. 2012 22:26 --

Ohm711 píše:Teť jsem na ten test koukal a je tam uvedeno, že GR07 a GR06 mají 3.5mm, kdežto GR02 mají 5.5mm. GR04 mají zhruba stejnou konstrukci jako GR07, takže i ten zvukovod by mohl být stejný.
To by odpovídalo tomu, že hedpnones.cz je jedna sada nástavců pro GR07, GR06 a GR04. A druhá sada pro GR02.

Presne tak to je. :) Na GR04, GR07, ale aj MH1C pasuju tie iste nastavce.
bogino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LOPO_X 22. 3. 2013 04:09

Nechcete někdo prodat pár? Stači poslat dopis penize pošlu na učet. Chtěl bych to narvat na GR07
Fiio btr5 + Fearless s8f
Samsung galaxy buds pro
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wowosedli 27. 2. 2014 16:14

jsou ty špunty bez ohrňku proti padání ze sluchátek nebo ne?
wowosedli
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod varta 1. 8. 2016 10:32

Sorry ze ozivujem staru temu, ale vedeli by ste mi niekto poradit, kde to kupit? Link v prvom poste nefunguje a nejak neviem, ktore triple-flange su kompatibilne s VSonic GR07. (teda viem ze MEELEC, ale tie neviem nikde rozumne zohnat) Dik.
varta
Junior

Odeslat příspěvekod lithrai 2. 8. 2016 06:04

Ja mozno mam este doma tie od MEElectronics.
lithrai
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod varta 2. 8. 2016 09:32

Aku velkost? A chces sa ich zbavit? :D Za kolko?
varta
Junior

Odeslat příspěvekod lithrai 2. 8. 2016 10:33

Nasiel som doma 5 kusov a su velkosti large. Pre mna su uz dost velke, ked som ich pouzival na GR07, tak som ich upravoval na dvoj-zavojove. Cize tychto mam este 5 kusov nepouzitych, ale nasiel som este nejake dalsie troj-zavojove. Mam este 4 kusy z nich, neviem co to je za znacku, ale podla mna su este lepsie ako tie od MEElectronics. Tie som si tiez upravoval na dvoj-zavojove. Su velmi podobne, ale krcok ma mensi priemer. Posli mi v SZ mail a vyfotim ti ich.
DAP: iBasso DX240 (AMP8 MK2, AMP8 MK2S, AMP5MOD), Dethonray DTR1 Prelude, Audio-Opus Opus#1
IEM: Hidition New Tears 6, Moondrop x Crinacle DUSK, Alclair RSM Quad
Desktop: RME ADI-2 DAC FS
HP: F-CANS AURA, Mr.Speakers Aeon Flow Closed
lithrai
Mírně pokročilý

Předchozí stránka