monster ***** beats

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod aedun 23. 8. 2012 12:04

zdravíčko .... nebojte ani mě nenapadne si je koupit ale kámoš říkal že je slyšel v obchodě a že hrály úžasně ... já jsem od nich slyšel všechny modely včetně mixerů ale proti mým(ještě nerozehraným ( ještě dneska večer snad stihnu recenzi) ) dt 770 dost slabota ... tak mě napadlo jestli někdo z vás má je víc naposlouchaný než já tak jestli by nedokázal odhadnout která sluchátka(samozřejmě dražší než 2k nečekám) hrají podobně a zhruba stejně kvalitně .... vím že budě najít nějaký sluchátka co mají měniče z plastu od popelnice jako beaty ale snad se to někomu podaří ... díky ;)
aedun
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 23. 8. 2012 16:34

To zaleži, ktore Beatsy maš na mysli. Take Solo hraju na urovni 20-30 eurovych sluchadiel. Studio či Pro su samozrejme podstatne lepšie.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod aedun 23. 8. 2012 16:45

ptám se na PRO i STUDIO .... záleží které kdo z vás kdy měl
aedun
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 23. 8. 2012 16:55

Na DT770 nemaju ani jedny, ak sa pytaš na to.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod aedun 23. 8. 2012 17:02

ale já se na to neptám .... a hluchej taky nejsem ale jde o to bych chtěl mýmu kamarádovi vysvětlit jak strašně ta sluchátka hrajou oproti tomu kolik stojijou a právě na ceně jde nejlíp ukázat někomu kdo nedostal sluch jako já(taky toho využívám a beru peníze za to) jak dobrý jsou nebo spíš jak špatný jsou.... a taky zabránit tomu nejhoršímu --- aby si je nekoupil protože on si myslí že hrajou výborně a že ten zvuk za to stojí(jenomže neslyšel nic jinýho než sluchátka za 500kč z elektrowordu) .... to že jsem si tedka koupil dt770 s tím nesouvisí to on ani neví(nebyl důvod to říkat on by to ani nepochopil ani neocenil) ale chcu jen porovnat třeba s nějakýma kossama nebo sennama aby viděl že může za ty peníze dostat víc ale nemůžu mu kecat ... tak dlouho jsem je na uších neměl a taky jsem nikdy neměl na uších sluchátka okolo 2k (but dražší nebo levnější a navíc mnoho lidí tu slyšelo mnohem víc sluchátek na různých zdrojích něž já )... proto se tu ptám
aedun
Junior

Odeslat příspěvekod Martin2133 23. 8. 2012 17:44

Mě hrála dobře AKG K 450, i sennheiser PX 360 mi přišla o něco lepší než PRO, jsou to rozdílné cenové kategorie, tolik bych za Monster Beats PRO rozhodně nedal, kvalita ceně neodpovídá řekl bych. V Datartu v letňanech se dají porovnat SOLO i PRO s PX 360.
JBL ES80 + Proson R10 → Harman/Kardon 3490 → Fostex HP-A4 → PC
Hifiman HE-400i, V-Moda ZN
Martin2133
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod IkE Blaster 23. 8. 2012 19:07

Ryan Giggs: Ptá se na konkrétní sluchátka, která znějí stejně jako Monstery, ale mají "normální cenu".
IkE Blaster
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aedun 23. 8. 2012 20:20

díky za pochopení líp bych to nevystihl
aedun
Junior

Odeslat příspěvekod Sherwood258 24. 8. 2012 09:42

Ja by som povedal ze rovnako ako monstery nehra nic z jedineho dovodu - ked som par krat pocul viacere sluchatka od Monter-u tak som usudil ze asi su ladene len na hip-hop a pop, pretoze vsetko ostatne hrali uplne na *****, navyse maju taky "umelo precisteny zvuk" a preto su to pre mna len hlasno vrieskajuce, drahe hovada ktore by som si NIKDY nekupil.
Sherwood258
Junior

Odeslat příspěvekod Broslowski 24. 8. 2012 15:23

studio maju ukrutne utopeny stred, podobne som nikdy nic nepocul hrat. Solo - Kpp. PRO som nepocul, a ani ma to moc neberie...

Tour su inak celkom pouzitelne, ak je clovek totalne nadrzany na bas.

Proste ak na akékoľvek aspoň relatívne rovno hrajúce slúchadla aplikuješ efekt menom crystalizer, dostatnes z hladiska frekvenčnej odozvy niečo ako beats
Beyerdynamic dt990 PRO
Broslowski
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aedun 24. 8. 2012 18:15

když už jsme u toho .... enjspíš není možné sofwarově tenhle efekt způsobit ? nebo je třeba lepší zvukovka které to umí nebo nějaká součást ? na netu jsem si našel zakreslení schématu crystalizeru ale to mě nepomůže(teda ne že bych si tím kazil sluchátka a poslech ale jen mě to zajímá když už jsme to nakousli)
aedun
Junior

Odeslat příspěvekod Broslowski 24. 8. 2012 18:21

zvukovky s THX umoznuju aktivaciu crystalizeru ((aj creative))
Beyerdynamic dt990 PRO
Broslowski
Mírně pokročilý