konečně jsem se dokopal k tomu napsat sem a poprosit o Vaše názory a zkušenosti ve výběru slechů. Už dlouhou dobu pročítám tady na fóru spoustu Vašich článků a příspěvků, ale bohužel času není tolik, abych byl schopen přečíst všechno, navíc technika je neúprosně rychlá a některé dříve recenzované modely jsou nahrazeny nebo přehrány konkurencí, tak snad mě neukamenujete za vytvoření nového tématu

Takže k věci...
Rok a pár měsíců jsem vlastníkem sluchátek Sennheiser IE8, jsem s nimi spokojen po stránce pohodlí nošení - kabel za uchem, materiál kabelu, neexistující mikrofonní efekt, a obrovskou výhodu vidím ve vyměnitelném kabelu ..to jsou velká plus díky kterým je stále mám. Bohužel zvukově hledám pořád něco jiného..jednoduše IE8 jsou pro mne moc temná ..preferuji světlejší zvuk kde středy kopou do bubínků a výšky krásně "cinkají" a lechtají mě až na zátylku

Jen malá zmínka k tomu co poslouchám - většinou Rock, Hard-Rock, ale velmi rád se oddávám i Jazzu nebo klasice (takový Vivaldi je naprostá bomba v uších

Abych to shrnul, chci najít slechy se světlejším zvukem než mají IE8, ale určitě né méně kvalitním! Spíš naopak. Pokud možno rád bych zůstal u kabelu vedeného za uchem, s minimálním mikrofonním efektem (kvůli pohybu na koncertech) a vyměnitelný kabel už by byl asi jako třešnička na dortu, protože na stage při koncertu s kapelou člověk nikdy neví o co kabel zachytí a přetrhne

Díky za trpělivost při čtení všech těch mích blábolů a pevně věřím, že si najdete chvilku pořešit se mnou tuhle záležitost a já konečně najdu klid v duši

Zatím díky moc, Michal