Audiofiller píše:Musím se přiznat, že dosti basový charakter zvuku IE8-ček už mi taky "nevoní" jako dříve.
Taky mi dřív basovější charakter IE8ček nevadil, bavil mě a bylo to uplně něco jiného než jsem do té doby slyšel... Teď, po té době co je mám a co jsem naposlouchal spoustu dalších hodin, se ucho zase trošku víc vytrénovalo a slyším ty nedokonalosti a pokaždé mi v té hudbě něco chybí...mám rád ostré výšky a středy, ten detail a radost, který se v nich ukrývá.. u IE8 jsou prostě utopené a to mě dost štve...EQ se dá cosi dohnat, ale to mě nebaví, pořád to prostě není ono ...
Audiofiller píše:Osobně bych viděl jako výrazný upgrade až nějaký vrcholový customy, nebo alespoň nějaký slušný.
Vidím to nějak podobně

proto věřím, že těmi alespoň slušnými budou právě Cosmic Ears

...Porovnávat špunty a velké sluchátka je asi docela nebe a dudy... Je to velký rozdíl ve zvuku..uplně jiný prostor a podání.. To je jako porovnávat moje repro Xaviany s IE8 .. zvuk je o několik tříd výš a uplně někde jinde...
Koupit na vyzkoušení GR07 nebo Etymoticy jsem zvažoval do té doby, než jsem si přečetl Bínovu recenzi na ty Custom Cosmicy ...

teď už jen čekám na jejich recenzi... pokud dopadne "špatně"...jsem kde jsem byl a můžu pokračovat v hledání

Michael G.
Doma:
VINCENT CD-S6 MK + Cambridge Audio Azur 840A + Xavian Evoluzione 125 XN /
JH Audio - JH16Pro
Venku:
iPhone + Chord Mojo + JH Audio - JH16Pro