Saske píše: Spis koukni po 1964-T. Qcka jsou basovejsi. Par lidi je ma, neco malo tu je i psane o nich.
Nevím, jestli fakt neumím hledat, ale tady na foru jsem nenašel ani zmínku

takže jsem strávil dalších x hodin na Head-Fi čtením nekonečných recenzí a dojmů z 1964-T (respektive V3)

a musim říct, že jsem z toho čím dál tím víc blbější

... podle toho co jsem se dočetl, když to vezmu hodně ve zkratce, tak mají výborné basy, které nezasahují příliš do středového pásma, které je mírně "zastrčené" , ale jinak docela přirozeně znějící, výborné jsou prý vokály (což je pro mě velké plus), ale vyšší frekvence nedosahují nějakých závratných kvalit.. prostor a separace nástrojů je podle recenzentů na head-fi asi docela slušná..bohužel je tam několik srovnání se sluchátky, které jsem nikdy neslyšel, případně o kterých jsem v životě neslyšel

... celkově z toho jejich popisu mi přijdou jako relativně dobrá sluchátka v porovnání cena/výkon, které ale nejsou ničím ohromující ..dokonce někdo, teď nevím přesně kdo, psal, že nemůže s jistotou říct, že přehrávají většinu univerzálů s dynamickým měničem...
No, mám z toho trošku smíšené pocity

...Kdyby mě mohl někdo doplnit nebo opravit, tak prosím o další info, protože jinak mě 1964-T (V3) docela lákají..především teda cenou, která je v základu necelých 8.500,- což mi přijde krásný

Koukal jsem na ně a taky toho na head-fi pročetl plno, pocity mám podobný jako z 1964-T ...excelentní basy, ale nijak neohromující ostatní pásma... co mě trochu odrazuje je fakt, že je na head-fi označují jako temná ... temná sluchátka už mám a znovu do nich nepůjdu...nevadí mi, nebo naopak mám rád sytý a pevný bass, který v rocku musí být, ale né za cenu, že středy nejsou pěkně ostré a výšky nejsou pro mě dostatečně rychlé, výrazné, cinkavé a prostě "crazy"

.. pokud budou sluchátka vyrovnaná, pak je to v pořádku

No a u Spiral Ears mě dost tlačí cena, kdy SE 3-Way Reference (nejnižší z modelů do, kterého bych šel) stojí v přepočtu asi, pro mě docela nehezkých, 16.700,- (verze s vyměnitelým kabelem) ..v základu a bez dopravy samozřejmě ...
Velké plus je, že to jsou Poláci, takže by doprava nemusela stát moc velký peníz.
No, nevím, jsem z toho všeho na vážkách... vím, že jsou to všechno subjektivní názory, ale ve směs se tam na těch názorech shodují, takže něco na tom asi bude

Saske píše: Nektere firmy zasilaji na vyzkouseni jejich customy za par kacek, vcetne vyse zminene SE
Tohle mě zaujalo a hledal jsem to na stránce SE, ale našel jsem žádné bližší info...nemáš představu kolik tak za to půjčení chtějí ?
Saske píše: Jeste se zeptam, proc se neuvazuje o Westone 4R?
O Westone 4R jsem uvažoval, ale myslím si, že za ten peníz (plus mínus) můžu mít už Customy... kterým bych dal určitě přednost

Čistě náhodou nevíte někdo jak je to s clem a dopravou ze zahraničí ? konkretně teda třeba u 1964 ? Na jejich stránce mají, že si účtují 40 dolarů (EMS) nebo 70 - 100 dolarů (DHL), ale konečná cena po proclení bude asi jinde předpokládám

Kdyby mi tady mohl prosím někdo napsat jak to je, budu moc rád

Michael G.
Doma:
VINCENT CD-S6 MK + Cambridge Audio Azur 840A + Xavian Evoluzione 125 XN /
JH Audio - JH16Pro
Venku:
iPhone + Chord Mojo + JH Audio - JH16Pro