Přenosná sluchátka do cca 3.000,- s co nejlepší izolací

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Tichus 1. 10. 2012 12:10

Zdravím, nějaký ten rok zpátky jsem přecházel z KPP na něco lepšího, dal jsem si poradit a koupil Sennheisery HD 25 (variantu SP). I když teda nejsem přesvědčen o nějakém zásadním zvukovém rozdílu (nebo alespoň ne takovém, jaký je prezentován), hrajou samozřejmě parádně. Nějak mi ale odešly, takže bych chtěl něco obdobného, ale přece jen hezčího. Zkoušel jsem A-T ES55, vypadají super, hrajou dobře, ale izolace nic extra. Ideálně bych tedy chtěl něco s izolací jako u HD 25, ale se vzhledem A-T ES55. Zvukově by mi v zásadě stačily i KPP, ale samozřejmě čím lepší, tím lépe. Nechtěl bych ale nic basovějšího než KPP, spíš méně nebo stejně. A poslouchat budu na ipodu. Poprosím vás tedy o radu...dík
Tichus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod AmPere 1. 10. 2012 14:05

za prvné: hd25 jdou snadno spravit. ať se ti s nimi stalo cokoli, pošli je do servisu.

za druhé: hd25 mají neextrémnější míru zvukové izolace snad ze všech sluchátek. pokud chceš izolaci jako HD25, pak jsou jen tyto možnosti: 
a/ HD25
b/ in-ear sluchátka
c/ ANC sluchátka

cenově nejoptimálnější je možnost (b) (doporučil bych třeba klipsch s4).

a nebo HD25, třeba v edici adidas, pokud vadí vzhled... - nebo si je ozdobit nějak individuálně...
Specializovaný prodejce sluchátek.
Finalista ceny kvality ShopRoku 2012 - www.shoproku.cz
AmPere
Junior

Odeslat příspěvekod Tichus 1. 10. 2012 14:56

HD 25 samozřejmě do servisu pošlu, in-ear sluchátka nechci. Adidas edice, pokud vím, nespadá do mých cenových požadavků...

Takže bych byl rád za nějaké návrhy sluchátek přes hlavu s co nejlepší izolací a ať trochu vypadají...
Tichus
Kolemjdoucí