[recenze] Sony MH1C- utajovaný zázrak

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod wisk 12. 3. 2014 11:07

Mokré není, zkoušel jsem i sundat gumový špunt a vyčistit měnič, to taky nepomohlo...
wisk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rstana 12. 3. 2014 14:42

To iste sa deje aj mne - ten isty telefon, tie iste sluchadla. Zacinam mat podozrenie, ze to bude prave tato kombinacia. Nikde na webe som nenasiel vysvetlenie k tomuto fenomenu, ale dobre vediet, ze nie som sam, kto ma tento problem.
rstana
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wisk 12. 3. 2014 19:50

to rstana: No tak to jsou věci. Dnes se mi to stalo dvakrát. Ráno a teď navečer. V obou případech jsem je odpojil od telefonu - ráno jsem je zkoušel cca po půl hodině, kdy jsem je měl smotané v kapse, a teď večer cca po třech minutách pouze odpojeného jacku - v obou případech to pak bylo už OK. Přes den cca hodinka poslouchání v MHD a 9hod připojení na rádio (v rámci zahoření) kdy při namátkových poslecích bylo vše OK. Tak já nevím co s tím. Zkoušel jsi to i na jiném přehrávači, než na Nexusu?
wisk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hrabe.x 12. 3. 2014 23:27

potvrzuji že stačí trochu vlhkosti v uších po sprše a ten vrchní filtr zvlhne.
hrabe.x
Junior

Odeslat příspěvekod rstana 13. 3. 2014 08:41

wisk píše:to rstana: Zkoušel jsi to i na jiném přehrávači, než na Nexusu?

Mne sa to stava tak po 2-3 hodinach pripojenia k Nexusu - prehraval som podcasty cez IPP Podcast Player a vsimol som si to tam. Pri prehravani cez PowerAmp - asi 30min bez problemov. Cca hodinu som ich mal pripojene k iBasso DX50 a tam bez problemov; na Sansa Clip+ cca 2 hodiny takisto bez problemov.
Ja na to asi kaslem, MH1C nemam ako primarne sluchadla a nepouzivam ich v spojeni s Nexusom az tak casto aby mi tento problem vadil. Len to bolo zaujimave zistenie a vidim, ze nie som sam.
rstana
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LOPO_X 13. 3. 2014 19:05

Podle mě to děla ten filtr a pod nim je ještě houbička ktera nasaje vlhkost a to sluchatko se jakoby dusí ... se mi stavalo po sprše
Fiio btr5 + Fearless s8f
Samsung galaxy buds pro
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wisk 14. 3. 2014 09:31

Sprchuju se večer, problém mám hlavně ráno. Ale dobrá...kdyby to byla vlhkost, dá se tomu nějak pomoct, nebo prostě musím počkat a pár dní sluchátka nechat na sluníčku?
wisk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Salamander 18. 3. 2014 12:34

Dotaz, myslite si ze to budou padelky? Ta cena mi prijde uz hodne zvlastni kdyz vsude jinde stoji 1000+ :/

http://www.mobilprovas.cz/detail/889056 ... 5-mm-jack/

http://www.primamobil.cz/sony-mh1c-live ... k/d-80320/

Diky
Salamander
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zatycz 18. 3. 2014 12:46

Padelky to asi nebudou, ale ten prvni je nema skladem a u toho druheho si radeji over, ze je to opravdu MH1C a ne starsi MH1, ktery funguje jen na SE telefonech.
zatycz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Drobeczech 18. 3. 2014 23:21

U toho druheho jsem je kupoval. Cena i poštovným 560. Hrajou paradne, hlavne super bassy. Co jsem koukal tak tam prodavaji i Sony Ericsson verzi.
Drobeczech
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hypnoza 19. 3. 2014 08:59

rstana píše:
wisk píše:to rstana: Zkoušel jsi to i na jiném přehrávači, než na Nexusu?

Mne sa to stava tak po 2-3 hodinach pripojenia k Nexusu

Zdarec, mam ten samy problem. Po pulhodine hrani v telefone (Lumie) se mi jedno sluchatko stisi a hotove. Divne je to, ze jakmile je hned zapojim do PC, tak hrajou normalne. Po nejake dobe (asi hodina) hrajou i v telefone zase na nejakou dobu uplne bez problemu. Jsem z toho jelen... :hm
hypnoza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wisk 19. 3. 2014 09:48

to hypnoza: :-) vítej v klubu. Jelikož máme všichni problém jen na telefonu, napadlo mě vyzkoušet to s nějakou kabelovou prodlužkou se standardníma 3-mi políčky na jacku. Cílem je eliminovat případnou nekompatibilitu samice jacku u telefonu a samce u sluchátek. Přeci jen je na tom sluchátkovým jacku více polí (kvůli mikrofonu a ovladači) a mohlo by to taky dělat problém...stejně jako starší MH1 jdou pouze na SonyEricssonech tak tady jde plné ovládání taky jen na Sony telefonech. Jinak zkouším sluchátka teď přes týden nechat v klidu a suchu, abych si byl jistý, že za to nemůže vlhkost.
wisk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aacid 19. 3. 2014 09:59

neviem ci je to zrovna tento pripad ale mne raz zacali hrat nejak slabsie, potom som zistil ze som mal jack na telefone tak zapchaty prachom, ze jack proste nedoliehal...
aacid
Junior

Odeslat příspěvekod SmokeMan 19. 3. 2014 11:15

Vcera se mi podarilo v rychlosti (ono to ani dyl nemelo cenu, vysledek byl jasny prakticky ihned po zapnuti muziky) srovnat MH1, Xiaomi Piston v2 a Koss Porta Pro...

Pistony a Porty bohuzel hrane jen par hodin, ale nemyslim, ze se to nejak zasadne casem zmeni, musely by se totiz rozehrat o vesmir jinam, a to se urcite nestane/nepodari :)

Nema cenu to nejak dlouze popisovat, MH1 jsou o nekolik levelu vyse, ten rozdil je tak markantni, ze to skoro nejde nejak rozumne popsat. Clovek by si az rekl, ze najednou posloucha uplne jinou skladbu, a to neprehanim... pripadne, jako kdyz mate nejake plastove chrhlaky genius a prejdete na prumerne kvalitni monitory... takove byly moje dojmy...

jasne, ze porty nejsou do usi, ale jejich zvuk zna asi spoustu lidi a kdyz byla ta moznost, proc je nezkusit...
FX 8300@4,4GHz@1,38V, MSI 970 Gaming Pro Carbon, Sapphire Rx 480 8GB nitro+ @580 nitro+ undervolted, 16GB Corsair@1886MHz, Scythe FenrisWolf, KC2000, As2000, Scythe chlazeni
SmokeMan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Salamander 19. 3. 2014 13:41

zatycz píše:Padelky to asi nebudou, ale ten prvni je nema skladem a u toho druheho si radeji over, ze je to opravdu MH1C a ne starsi MH1, ktery funguje jen na SE telefonech.

Koupil jsem u mobilprovas, meli tam "na ceste" dnes mi prislo ze je mam na prodejne k vyzvednuti ;-]
Salamander
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka