od dropadred 26. 3. 2014 20:23
Zdravíčko...ach, tých 92 strán...
dostal som sa na 15 a už som sa strácal, no aj mnoho som sa dozvedel, ak smiem a nebude to vadiť...
MH1C za 20€ nové ? shut up and take my money, konkrétne chcem kúpiť rovno dve, ale...používať sa budú na:
1. Note 3 - pokiaľ viem, tak tam by malo fungovať všetko (i keď šuškandy sú, že len ak je permanentne zatlačené prostredné tlačidlo);
2. iPhone 3GS - pokiaľ viem, tak hrozí absolútna nekompatibilita;
a jediné, čo by som využil z toho docku ako ja tomu hovorím je zvýšenie a zníženie hlasitosti a J konštrukciu kábla nemám rád, takže tam by prišlo do úvahy prekáblikovanie, osobne sa do toho nepustím, no otec je šikovný v takýchto srandičkách a ak vezmem do úvahy nekompatibilitu, tak by bolo potrebné asi prekáblovať obe, bolo by možné potom zachovať tie doky ale dať ich dajme tomu na miesto, kde sa budú spájať obe kábliky z každého slúchadla ? hlavným cieľom je klasická V konštrukcia, teda obe kábliky od slúchadiel rovnakej dĺžky a na mieste ich spojenia (ak by to bolo možné) by bol ten dock...myslím, že už je sci-fi, keby som dúfal, že funkcia zvýšenia/zníženia hlasitosti ostala, že ?
objavovali sa počas tejto diskusie nejaké takéto linky na prekáblovania ? návody, odkazy na obchody na nejaké káble a podobne ? poprípade nejaké takéto modingy ?
MrSpeakers Alpha Dog