[recenze] Sony MH1C- utajovaný zázrak

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Tech123 13. 3. 2015 13:27

Díky moc za tohle forum, jinak bych se o tomhle zázraku neměl šanci dozvědět. Dnes koupeny MH1(bez C) za neuvěřitelných 182kč(ptmobil.cz), to je jak za pecky od vietnamce, navíc mám telefon SE Xperia Neo a všechno mi tudíž funguje jak má. Zvuk mají naprosto skvělí, ikdyž nejsou rozehrané. Koupím si asi ještě dvoje.
Tech123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod NOWOCAYN 13. 3. 2015 16:48

Ahojte..... Nejaký typ, kde na SLOVENSKU kúpiť náušníky, ktoré by dobre sedeli zo SonyEricson MH1 (to isté, ako Sony MH1C) ? Tie dodávané mi absolútne nevyhovujú, a šmýkajú sa mi z ucha keď stojím či sedím, dajú sa u mňa použiť bez problémov len keď ležím..... A - nechcem peny. Chcel by som asi tie "závojové", stupienkové, či ako to napísať....Aby nevypadávali z ucha, ale aby neboli potlačené výšky a priestor, ako sa zvykne stať u penových...
Mám dvoje slúchadlá, ale náušníky by stačili jedne, lebo tie druhé mám vlastne nato, keď sa tie prvé pokazia. Proste som si musel kúpiť druhé, sú bomba za tú cenu....bezkonkurenčné.....pecka....
Na doma : zvukovka Tascam US 122 MKII + monitory Tascam VL-A5, príručné repráčiky Creative T20 II, slúchadlá SuperLux HD681 EVO
Do postele : KZ ZS5, Clip ZIP (RockBox)
Na zvuk hovoreného slova pri sledovaní YT z mobilu : SE MH1
NOWOCAYN
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 13. 3. 2015 17:43

Skusal som na ne vseliake nausniky a kazili mi zvuk, najlepsie su tie dodavane ... Trojzavojove absolutne s nimi nepasuju, tieto sluchadla nemozu byt uuuplne utesnene v uchu, inak je zvuk Ko :)
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod NOWOCAYN 13. 3. 2015 17:48

Tak to s nimi prežijem, len ich budem musieť často umývať ,lebo stačí keď sa trochu "pomastia" od ucha, tak už u mňa majú tendenciu vypadávať (hlavne to pravé).... no o.k., tak teda neivestujem do náušníkov.. :D
Na doma : zvukovka Tascam US 122 MKII + monitory Tascam VL-A5, príručné repráčiky Creative T20 II, slúchadlá SuperLux HD681 EVO
Do postele : KZ ZS5, Clip ZIP (RockBox)
Na zvuk hovoreného slova pri sledovaní YT z mobilu : SE MH1
NOWOCAYN
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 13. 3. 2015 18:28

Ja som mal tiez nervy,ale aj som si zvykol nato a aj som urobil z kablom taky hack a je to lepsie, dakde vzadu tu je aj foto :D
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 2Pix 20. 3. 2015 15:22

Bryden,

tak jsem jich zakoupil hnedka nekolik a uz mam jenom jedny :-D vetsinou predelany na obycejny TRS, par predelanych i na CTIA formou ustipnutych sluchatek.

Co by me ale zajimalo je, jak predelat puvodni kabel na CTIA (kamaradovy extremne vyhovuje). Chapu-li to dobre, na konektoru prohodim GND a MIC, jenze co dal uvnitr toho ovladani? Je tam potreba neco prohazovat? Evtl. ma nekdo zkusenost s Lenovo Vibe X2, jak se popere s OMTP>>CTIA redukci?
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hrabe.x 21. 3. 2015 14:22

ted nechci kecat, ale to by fungovalo jen kdyby byl ovladač v centru na kabelu. On je ale na levém kabelu ke sluchátkám. Jediná možnost - vrtat se v jacku.
hrabe.x
Junior

Odeslat příspěvekod cagin 25. 3. 2015 16:14

Osobně musím říct, že po dlouhodobějším užívání mh1 a rockets ty první upravené mh1 jsou tak z 85 procent na úrovni rockets. Jinak stále si nemůžu obhájit koupi ještě dražších sluchátek, protože toto už je velmi silný zážitek. Co se týče mh1 tak se mi vůbec nelíbí nemožnost úpravy na novém filtru a problémy s novým filtrem obecně celkově se stává, že vypadává nebo se utlumi zvuk na libovolném sluchátku ty se starým filtrem na tento problém netrpí.
cagin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod šeďour 10. 4. 2015 09:02

Dneska mi přišly dvoje bílý za pětikilo i s poštovnym.Novej kabel už mám připravenej...

Fotografie0137.jpg
Doma: Ultimativní audio miniPC, DAC + zesilovač HEGEL, třípásma LSM (geniálně navrhl Kocour)
Sluchátka: AKG K812, AKG K701,Beyer 770, 990, planární SDR wood.DAC + zes. TEAC
Na ven: FiiO X5, Trinity Delta II, Oriveti Primacy, FiiO X1, Sony MH1, atd.
šeďour
Pokročilý

Odeslat příspěvekod davek183 12. 4. 2015 19:26

Dala by se nějak zlepšit izolace výšek z okolí? Zkoušel jsem zakrýt tu díru nahoře ale nezlepší se to.
davek183
Junior

Odeslat příspěvekod shaak 18. 4. 2015 13:54

Měl někdo možnost zkusit s těmito nástavci?
http://www.headphones.cz/inshop/nahradn ... -spunt.htm
Zajímalo by mě, jak se zvuk měnil.
shaak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Python.p 21. 4. 2015 10:18

teď jsem na rozpacích.... Jestli koupit za 350 nový špunty na JBL 33 a nebo komplet nový sluchadla za stejnou cenu. Měl někdo možnost je porovnat ? Dík
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Junior

Odeslat příspěvekod peter3931 24. 4. 2015 17:40

cau chlapci, je tu toho nejak moc a vyhladavanie nejak sklamalo. prosim vas aky je rozdiel medzi sony ericson mh1 a sony mh1? popripade co znaci to C v tom oznaceni sluchatiek :-)...
vdaka
peter3931
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hrabe.x 24. 4. 2015 18:08

zapojení, kompatibilita dálkového ovládání. S novějšími telefony ti bude fungovat ten Sony.
hrabe.x
Junior

Odeslat příspěvekod peter3931 24. 4. 2015 18:59

hrabe.x píše:zapojení, kompatibilita dálkového ovládání. S novějšími telefony ti bude fungovat ten Sony.

z hudobneho prejavu je to teda podobne? :-)
peter3931
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka