Zkušenosti a dojmy z poslechu Sony MH1C s dalším časovým odstupem.
Sluchátka nyní již opravdu řádně "zahořena". (Počítám že nějakých 200 hodin hlasitějšího rozehrávání různých hudebních žánrů.

)
Zdroj zvuku při chození venku je Cowon iAudio 9 (bez zesilovače), uvnitř večer před usnutím Cowon a jinak PC (Asus Xonar Essence) či CD přehrávač Denon DCD-2560 s modifikovaným výstupem (OPA 604).
Zvuk ztratil velkou část svého počátečního zastření a toho poněkud basovějšího charakteru. Středy a výšky se pročistily. Muzikálnost (ve smyslu příjemného poslechu) zůstala. Množství detailů je dostatečné. Z přísnějšího pohledu je okolo taková malá, ale opravdu malá a tenká "deka". Při poslechu na Cowonu řeším drobné nedostatky přidáním korekcí na vyšších středech a výškách, ale opravdu přidání jen trochu (1-2 dílky). Basy nechávám tak jak jsou. Zvykl jsem dávat kabely ke sluchátkům "za uši" a mikrofonní jev téměř zmizel.
Každopádně jde při své ceně 400 Kč za "bombu", která zřejmě nemá konkurenci ani v několikanásobně dražších sluchátkách (zde nemohu potvrdit na vlastní uši ale jen co jsem zde i jinde četl.)
Sluchátka jsem zatím nijak neupravoval, nechávám jen ten pásek který mi sepne ten mikrospínač uprostřed ovládače.
-- 27. 11. 2012 13:51 --Koukám
http://www.huramobil.cz/sony-mh1c-stere ... erna-(bulk)/dp-70785/c-2804/
už za 881,- Vč DPH

(
Audio Card: Asus Xonar Essence STX | PC Speakers: Audioengine A2 | Beyerdynamic DT 990 | Xavian XN 270 | DPA 380 SE MkII | PP01SE | Denon DCD-2560 | Cowon Plenue D | Echobox Nomad N1 | T-Peos Altone200