Hergarok: Mne na HiFiMan RE-262 nesadol ani jeden z dodavanych nastavcov. Je to velmi individualne. Keby som mal tieto sluchadla hodnotit podla tych dodavanych, hodil by som ich do kosa. Rozmyslal som, ci tie sluchadla nemaju vadu, ci ich hned nepredam, lebo mi nesadli ... Potom som zo zufalosti zacal skusat nastavce z Vsonic, hoci najprv som si myslel, ze tieto o dost uzsie nastavce nemam sancu nasadit. No a nasiel som taky, s ktorym sa vsetko zmenilo. Pustil som si moj oblubeny testovaci Dr. Chesky binauralny album a zazneli nadherne slaciky ako z AD900, vyborna zastreta trubka ako z DT880. To bolo o RE-262, nie o MH1C, tam az toto nehrozi.

Co je sranda, na Vsonic mi naopak nesadli moc dobre nastavce z Vsonic, ale trojzavojove nastavce z Audiozones. Bud z toho mudry!

Toto je narocne na spuntoch, ze je to doslova alchymia s nastavcami a jeden nemoze poradit druhemu, kazdy ma ergonomiu ucha inu. Je to blbe laborovanie, ale ked sa trafis, moja skusenost je, ze spunty ponukaju lepsi pomer cena/vykon nez nahlavne.