[recenze] Sony MH1C- utajovaný zázrak

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod rado3105 14. 1. 2013 11:45

Akurat dnes mi dosli tie nastavce na sony 4 pary, s krokodylom z ebaya co sa tu o nich pisalo. Nesedi mi v tom problemovom uchu ani jeden, po case vypadne, takze musim jedine tie penove. Ale krokodyl je good.
rado3105
Junior

Odeslat příspěvekod Domingster 14. 1. 2013 13:49

Need help. Včera tu vychválím tato sluchátka, a dnes mi jedno začne hrát asi tak 2× tižšeji, než to druhé. :D :D Neví někdo co s tím? Kabel se zdá v pohodě, konektor taky, je to na reklamaci?
Domingster
Junior

Odeslat příspěvekod krovak_cze 14. 1. 2013 14:30

je to rozbity
krovak_cze
Pokročilý

Odeslat příspěvekod TheRiseAgainst 14. 1. 2013 14:58

rado3105 píše:Akurat dnes mi dosli tie nastavce na sony 4 pary, s krokodylom z ebaya co sa tu o nich pisalo. Nesedi mi v tom problemovom uchu ani jeden, po case vypadne, takze musim jedine tie penove. Ale krokodyl je good.

Tieto ti prisli? http://www.ebay.com/itm/5-Pairs-Vsonic- ... 27c5ce2b98

Inac ktore penove nastavce budes objednavat?
TheRiseAgainst
Junior

Odeslat příspěvekod Mathey 14. 1. 2013 16:53

Domingster píše:Need help. Včera tu vychválím tato sluchátka, a dnes mi jedno začne hrát asi tak 2× tižšeji, než to druhé. :D :D Neví někdo co s tím? Kabel se zdá v pohodě, konektor taky, je to na reklamaci?

Mám podobnou zkušenost.

Poslouchal jsem z mobilu v horších podmínkách (hluk, mráz, špína, rožhavené železné piliny od flexy, olej atd...) a taky mě zesláblo jedno sluchátko.. No nic říkal jsem si, že prostě odešly, dalo by se to pochopit, hlavu jsem si z toho nedělal, věděl jsem že doma mám ještě jedny nerozbalené, že si příště budu muset dát větší pozor, ale přes noc se vzmužily a hrajou už v pohodě... stalo se to pak ještě jednou, ale od té doby drží.
Mathey
Junior

Odeslat příspěvekod vypínač 14. 1. 2013 17:52

Domingster píše:Need help. Včera tu vychválím tato sluchátka, a dnes mi jedno začne hrát asi tak 2× tižšeji, než to druhé. :D :D Neví někdo co s tím? Kabel se zdá v pohodě, konektor taky, je to na reklamaci?

Dneska mi tyhle sluchátka přišly a hned po prvním nasazení se mi stalo to samý. Byl jsem teda docela naštvanej, že ani nebudu vedet jak hrajou a hned budou rozbitý, ale nechal jsem je pár hodin ležet a když jsem je pak vyzkoušel znova, už hrály obě sluchátka stejně. Možná to může způsobovat vlhkost, protože než jsem si je nasadil, tak jsem nástavce umýval a uvnitř mohla zůstat ještě trocha vody. Každopádně bych je teda nechal nějakou dobu jestli se to samo nespraví. :-)
vypínač
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wintermute77 14. 1. 2013 18:41

Jo, to by mohla způsobovat vlhkost.

Ještě k rozdílu zvuku MH1 a MH1c. Podle komentářů některých lidí se liší vzhledově a provedením filtru (bílá ochranná hmota). V MH1c by snad měl být filtr o trochu odolnější proti vlhkosti. Filtr bude mít určitý vliv na zvuk (viz různé mody), někde jsem četl, že MH1c mají proti MH1 nepatrně výraznější basy. Všecko neověřené informace...
iPod nano 6g | Koss Porta Pro | Etymotic HF5 | Sony MH1
Wintermute77
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TheRiseAgainst 14. 1. 2013 19:32

Budu na tie sluchadla pasovat aj ine nastavce, ktore by som vedel normalne kupit na SVK? Najlepsie by boli tieto (http://www.ebay.co.uk/itm/5-Pairs-Vsoni ... 2a1c1ba427) pretoze nechcem objednavat, preplatim sa na postovnom a velmi sa to neoplati.
Za dobru cenu sa daju tie mh1c kupit aj tu na SVK, tak preto sa pytam, rad by som kupil vsetko na SVK a nemusel znova objednavat a cakat mesiac. Keby som vedel ze mi sadnu tie stredne tak hned ich kupim a neriesim nastavce, ale neviem.
TheRiseAgainst
Junior

Odeslat příspěvekod rado3105 14. 1. 2013 21:11

Ano presne tie vsonicy z ebayu mi prisli a sedia. Takze nemas sa coho obavat.

Tieto penove, len neviem ktore budu lepsie sediet na ne:
http://www.headphones.cz/inshop/nahradn ... 6-gr07.htm
http://www.ebay.co.uk/itm/REPLACEMENT-E ... 23267f28ab
rado3105
Junior

Odeslat příspěvekod TheRiseAgainst 14. 1. 2013 21:24

A kaslem na to, objednam sluchatka a budem dufat ze mi sadnu jedny z tych 4, teraz uz radsej z ebayu, snad uz pridu :D

Tie penove sa prisposobia uchu? Ale 10€ je dost za ne
Naposledy upravil TheRiseAgainst dne 14. 1. 2013 23:18, celkově upraveno 1
TheRiseAgainst
Junior

Odeslat příspěvekod Domingster 14. 1. 2013 21:38

Jo, tak vidím, že tento problém je u sluchátek celkem běžný. :D Měli jste pravdu, po hodině byli zase v pohodě. Jediná věc co to mohla způsobit je to, že jsem přišel z mrazu do tepla a tam to začalo. Ale dík moc za vaše názory. :)
Domingster
Junior

Odeslat příspěvekod hanni 15. 1. 2013 07:52

Takéto problémy pôsobí vlhkosť na vstupnej mriežke alebo filtri...pokiaľ je tá mriežka kovová s riedkym sieťovaním, ako napr. IE8, GR07 a pod., nikdy s tým problém mať nebudeš. Ale mal som s tým večný problém u Phonakov, občas aj u Denonov, stačilo, aby sa mi tam dostala nejaká voda, spotilo ucho pri behaní alebo som prišiel zo zimy do tepla a až do vyschnutia boli sluchátka nepočúvateľné.
hanni
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod The.Switch 15. 1. 2013 12:57

Nevite nekdo nahodou jeste o nejakem shopu kde je maji skladem za nejakou rozumnou cenu? Co se koukam, tak nikde nejsou skladem a i tak jsou ceny dost vysoko. Pripadne pokud je nekdo prodavate napiste sz.
LG G2 + RHA MA750i + AKG Y50BT
The.Switch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TheRiseAgainst 17. 1. 2013 18:33

ebay
TheRiseAgainst
Junior

Odeslat příspěvekod volnicko 17. 1. 2013 20:41

The.Switch píše:Nevite nekdo nahodou jeste o nejakem shopu kde je maji skladem za nejakou rozumnou cenu? Co se koukam, tak nikde nejsou skladem a i tak jsou ceny dost vysoko. Pripadne pokud je nekdo prodavate napiste sz.

Já kupoval verzi MH1. Ale pak buď musíš zafixovat jedno tlačítko (tak jsem to udělal já), použít prodlužovací kabel nebo upravit konektor. Kupoval jsem tady http://www.intershop24.cz/produkty/310874-sony-hf-mh1-black-orig-neblistr-jack-3-5-mm-omtp.aspx
Je to jen pytlíček a dokonce jen jeden nástavec (prostřední?). Každopádně kdyby někomu přebýval nějaký ten nejmenší, tak se ozvěte. Celkem by se hodil.. O:-)
volnicko
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka