[recenze] Sony MH1C- utajovaný zázrak

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 12. 3. 2013 00:04

MH1 by mali fungovat. A ak aj nie, nechapem preco by si ich mal drzat v sufliku. Zafixujes to tlacidlo alebo kupis nejaku redukciu za par supiek a problem vyrieseny.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Estoque 13. 3. 2013 00:20

Všude jsem našel tyto sluchátka už za cenu kolem 1000 kč . Kdo by je našel v lepším cenovém rozhraní, pošlete prosím. Vyplatí se dát do těch sluchátek už takovou sumu, nebo přemýšlet třeba nad jinýma? :-)
Estoque
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dazo 13. 3. 2013 00:34

aj za 2000 sa oplatia ;-)
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hhitmen 13. 3. 2013 20:44

Wintermute77 píše:Kdyby někdo sháněl MH1C, tak na níže uvedeném eshopu je opět mají skladem za 19.90 GBP včetně poštovného. Minule mi nedopatřením poslali MH1, tentokrát jsem výslovně uvedl ať si dají pozor a pošlou MH1c, tak snad.

http://www.amazon.co.uk/Sony-Headset-Sm ... B008OG16EQ

Tak dnes jsem je konecne dostal a parada. Diky za odkaz :)
S galaxyS3 funguji bez problemu ovladaci tlacitka.
hhitmen
Junior

Odeslat příspěvekod Wintermute77 14. 3. 2013 11:06

Taky mi včera přišly, vše ok :-)

Estoque: o příspěvek výše máš odkaz s cenou 19.90 GBP a dodání do týdne.
Obrázek
Obrázek
iPod nano 6g | Koss Porta Pro | Etymotic HF5 | Sony MH1
Wintermute77
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod raoul duke 15. 3. 2013 01:53

zdravím,
majitelé prosím jukněte sem: viewtopic.php?f=1873&t=1188135 - koupím příslušenství
iPod classic 160GB <-> Sennheiser IE 8
raoul duke
Junior

Odeslat příspěvekod Tomas999 15. 3. 2013 12:35

MH1 či MH1C k iPhonu5?
Tomas999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hhitmen 15. 3. 2013 13:03

MH1C
hhitmen
Junior

Odeslat příspěvekod SmokeMan 15. 3. 2013 23:25

SmokeMan píše:tak mam takovou zajimavost... vcera je slysel kamos, ktery neni uplne hluchy a ani nema potrebu prehanet a udajne podle jeho slov nejsou vubec spatne, ALE udajne mi doveze na poslechnuti jeho spunty od maxellu co koupil jako nouzovku za stovku a udajne to prehraji jak nic... tak ja uz vazne nevim... :))

jak jsem slibil, podavam report...

dnes sem je konecne slysel, ty jeho maxelly...

boha jeho :D no je to situace podobna jako tady... tezko soudit a srovnavat s drazsima... zni to jak kdyz si narvete do usi Porta Pro a jeste ty vysky trosku zkurvite a zariznete tak o KHz dolu...

je to ulet... rozhodne se to s MH1 neda srovnavat, co do kvality prednesu, ale porad to muze spouste lidem vic nez stacit... hlavne to nema skoro zadny problem s usazenim... taky utlum je asi tretinovy v idealnim pripade a pro nekoho bude pecka to, ze to hraje fakt hodne nahlas :D

na prvni poslech sem vubec neveril, ze posloucham spunty za 85kc, bohuzel blistr od nich uz zahodil, ja videl jen uctenku a na ni maxell sluchatka - 85 Kc :D

podle heureky a tvaru se zda, ze to jsou plugz :D

ulet... zvuk je celkem bohaty, hodne to duni (DUNI, bass to drzi jen v nizsi hladine :) ), dokonce to ma solidni prostor, pri slozitejsi a narocnejsi hudbe to zacina spadat vsecko do stredu a mit snahu hucet a na vyskach je to konecna :D

ovsem za 85kc... koupim si je taky ? :D

vyhoda a nevyhoda v jednom, jakmile je nasadite, "hrajou"

jak sem cekoval tu heureku a recenze tam, mam takovej pocit, ze si to cpali do ousek opacne... :)
FX 8300@4,4GHz@1,38V, MSI 970 Gaming Pro Carbon, Sapphire Rx 480 8GB nitro+ @580 nitro+ undervolted, 16GB Corsair@1886MHz, Scythe FenrisWolf, KC2000, As2000, Scythe chlazeni
SmokeMan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 15. 3. 2013 23:33

:D mozno ozaj stoja aspon za skusenie za tu smiesnu cenu :-P
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SmokeMan 16. 3. 2013 00:11

ty vysky no... proste to tam neni... nebudu k tomu vic psat... myslim ze sem to trefil na prvni dobrou, lip to nepopisu

treba to pomuze tem, co hledaj spunty za co nejmin penez a chcou hodne duc duc a volume doprava... za sto voci nemaj co resit... a nebude je **** ani to usazovani, ani ten kabel... vlastne nic.. , jen to, co pisu o post driv, no :))

a vic k tomu asi nemam co rict... je to ulet :) pozitivni ulet, ale nic pro detailisty a temnoplache :)

skoro bych rekl, ze to je neco rebrandovanyho (nejsou takovy podobny koule malinky od soundmagic?)
FX 8300@4,4GHz@1,38V, MSI 970 Gaming Pro Carbon, Sapphire Rx 480 8GB nitro+ @580 nitro+ undervolted, 16GB Corsair@1886MHz, Scythe FenrisWolf, KC2000, As2000, Scythe chlazeni
SmokeMan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod TheRiseAgainst 16. 3. 2013 00:51

konkretne o ake sluchadla sa jedna? :D
TheRiseAgainst
Junior

Odeslat příspěvekod SmokeMan 16. 3. 2013 09:24

ty maxelly? to je prave zahada, protoze na uctence nebyl typ a blistr davno zahodil, ale co jsem koukal na levne spunty od maxellu co jsou u nas dostupne, tak to jsou asi Plugz, ale dost OT... sme prece v threadu o sonacich .)
SmokeMan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LOPO_X 16. 3. 2013 09:31

To vypada jako senheiser CX 200 z boku
Fiio btr5 + Fearless s8f
Samsung galaxy buds pro
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Artie8 18. 3. 2013 18:03

Kupovali jste je někdo z Německa? popřípadě odkud? Na amazonu nejsou zrovna nejlevnější...
„I would stop, but I love the sound of my own voice.“ Artie Ziff
Artie8
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka