SmokeMan píše:tak mam takovou zajimavost... vcera je slysel kamos, ktery neni uplne hluchy a ani nema potrebu prehanet a udajne podle jeho slov nejsou vubec spatne, ALE udajne mi doveze na poslechnuti jeho spunty od maxellu co koupil jako nouzovku za stovku a udajne to prehraji jak nic... tak ja uz vazne nevim...

jak jsem slibil, podavam report...
dnes sem je konecne slysel, ty jeho maxelly...
boha jeho

no je to situace podobna jako tady... tezko soudit a srovnavat s drazsima... zni to jak kdyz si narvete do usi Porta Pro a jeste ty vysky trosku zkurvite a zariznete tak o KHz dolu...
je to ulet... rozhodne se to s MH1 neda srovnavat, co do kvality prednesu, ale porad to muze spouste lidem vic nez stacit... hlavne to nema skoro zadny problem s usazenim... taky utlum je asi tretinovy v idealnim pripade a pro nekoho bude pecka to, ze to hraje fakt hodne nahlas

na prvni poslech sem vubec neveril, ze posloucham spunty za 85kc, bohuzel blistr od nich uz zahodil, ja videl jen uctenku a na ni maxell sluchatka - 85 Kc

podle heureky a tvaru se zda, ze to jsou plugz

ulet... zvuk je celkem bohaty, hodne to duni (DUNI, bass to drzi jen v nizsi hladine

), dokonce to ma solidni prostor, pri slozitejsi a narocnejsi hudbe to zacina spadat vsecko do stredu a mit snahu hucet a na vyskach je to konecna
ovsem za 85kc... koupim si je taky ?

vyhoda a nevyhoda v jednom, jakmile je nasadite, "hrajou"
jak sem cekoval tu heureku a recenze tam, mam takovej pocit, ze si to cpali do ousek opacne...

FX 8300@4,4GHz@1,38V, MSI 970 Gaming Pro Carbon, Sapphire Rx 480 8GB nitro+ @580 nitro+ undervolted, 16GB Corsair@1886MHz, Scythe FenrisWolf, KC2000, As2000, Scythe chlazeni