[recenze] Sony MH1C- utajovaný zázrak

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod TheRiseAgainst 31. 8. 2013 19:06

Ale nie je to ani problem sluchadiel, tie hraju dost hlasno takze najskor asi kupit nieco ine.
TheRiseAgainst
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 1. 9. 2013 07:25

Norbi082 píše:na omnii7 idu aj tlacitka ale hraju potichu

A hraju potichu aj po nastaveni vyssej hlasitosti v servisnom menu?
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Norbi082 1. 9. 2013 12:19

potom je to uz lepsie ale zosilnovac im brutalne prospeje
Norbi082
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 1. 9. 2013 13:10

No to je jasne, ale tu je reč o hlasitosti.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod aacid 2. 9. 2013 08:04

Johnnny64 píše:Zdravim,

chcem zobrat MH1C k Omnii W. Nie je to moc popularny telefon, ale co som cital, tak so Samsungom problemy nie su ? Do buducna planujem vymenu za Lumiu a tam by asi problem tiez nemal byt. Mozem teda pocitat s tym, ze pobezia bez problemov ? chcem kupit bulk verziu a pokial nesadnu, nadstavce dokupim ...

sorry, dostal som sa sem az teraz ale vlastnim omniu w a sluchatka funguju absolutne bez problemov. hlasitost, play/pause, prepinanie skladieb aj prijimanie hovorov.
hraju normalne, nijak "potichu".
aacid
Junior

Odeslat příspěvekod pecaa 12. 9. 2013 16:31

Zdravím, koupil jsem tyto sluchátka, které mi bohužel nehrají na nokii 808, respektive hrají pouze pokud držím prostřední tlačítko, proto se chci zeptat jestli mi budou hrát s touto redukcí: http://www.audigo.cz/Hi-Fi-komponenty/Kabely/FiiO-LU1
díky za rady
pecaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod AmPere 30. 9. 2013 14:22

Specializovaný prodejce sluchátek.
Finalista ceny kvality ShopRoku 2012 - www.shoproku.cz
AmPere
Junior

Odeslat příspěvekod chockel 11. 11. 2013 00:17

neviem možno trošku OT ale mam tu menší mód pre nadšencov a zástancov sony mh1(c). milujem ich od prvej chvíle ako som ich počul, bohužial pôvodný kábel mal u mňa 0/10 bodov a preto bolo nutné prekáblovanie. naviac mal som ešte starú verziu mh1 bez C(compatible) čiže na iphone mi hrali iba so zatlačeným strednym tlačitkom na ovladání. ako kábel som použil predlžovačku od T-jaysov(pre niekoho možno škoda no ja som mal 2 :) ). Na Ypsilonové rozdelenie som požil káble od starých nokia slúchadiel, boli zhodou okolností z na vlas rovnakej gumy ako predlžovačka od t-jaysov a mali aj rovnakú makkosť, čo mi vyhovovalo. slúchadlá som musel rozobrať a vylúpať umelinu v ktorej bol zatavený plochý kabel, aby som mohol prispajkovať nové káble priamo na menič. a ako obal na meniče resp. na kovový obal meničov som použil obal na 3,5ku jack na tých istých nokia slúchadlách. obal sa da lahko zvlieknuť. takže tak, tu su fotky
Obrázek
Obrázek
Obrázek
chockel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xmickey 28. 11. 2013 10:28

Zdravím, budou mi ty MH1 fungovat na Xperia M? Jestli jo, tak do toho za ty tři stovky jdu... :D
2016 VW Golf VII Highline 1.6 TDI
Samsung Galaxy S23
xmickey
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chockel 2. 12. 2013 13:50

na sony xperii ti budu fungovať len mh1c (c-compatible), mh1 ti budu hrať len ak bude zatlačené stredné tlačitko na ovladani hlasitosti(prepoluju sa kontakty) s tým že ovladanie hlasitosti je potom nefunkčné
chockel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DejvCZ 10. 12. 2013 17:37

Zrovna je mají tady http://www.handymobil.cz/sluchatka-sony ... mh1c-cerne
za 290Kč. Na obrázku tam maj ten starší typ MH1 tak jsem jim do poznámky napsal že mám zájem jen o MH1C bez loga tak doufám že ví co prodávaj :).
DejvCZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bogino 10. 12. 2013 17:53

Byt tebou tam zavolam, nespoliehal by som sa na to, ze v kazdom obchode rozumeju rozdielu medzi MH1 a MH1C. Typicky predajca chce predat a nie filozofovat nad nejakym logom.
Linka na moje testy v mojom profile
HQPlayer Desktop ► Gustard DAC-X10 ► SPX2010TA ► HiFiMan HE-500
bogino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DejvCZ 16. 12. 2013 14:16

Tak tam měli chybu :) chtěli prodávat MH1 a měli je označene jako MH1C. Smutné na tom jé to že na mou objednávku nijak nereagovali a nechali ji u ledu. Až dneska jsem jim zavolal a oznamili mi to co jsem již tušil a to bylo to že maj jen MH1 tak jsem stornoval objednávku a pohádky je konec.
DejvCZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod michal-01 10. 1. 2014 08:28

Otázka kompatibility:
Huawei G300 - MH1 nebo MH1C, když bych chtěl funkční tlačítko na headsetu?
michal-01
Junior

Odeslat příspěvekod Vozka 11. 1. 2014 20:07

Narazil jsem dnes na toto: http://www.alza.cz/sony-xba-c10-cerna-d ... m?IDP=2219
Sony XBA-C10B za 600, zdá se že mají taky dost slušné ratingy, slyšel je někdo?
Vozka
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka