rovnou se přiznám, že jsem moc nehledal, tak snad od vás nedostanu világoš

Sháním uzavřená sluchátka na doma. Potřebuju je především na poslech hudby spíše klidnějších a jemnějších druhů (tj. žádný metal, rock apod.), byť občas si přes ně pustím i nějaký ten film či seriál. Nepovažuji se za náročného posluchače, normálně poslouchám hudbu na integrované zvukovce v PC a nějakých Genius HF bedýnkách, venku chodím s Koss KSC-75 a žádný zásadní problém s kvalitou zvuku nemám, obzvláště u těch Kossů. Na druhou stranu když už si kupuju nová sluchátka, tak proč si neudělat radost kvalitnějším poslechem. Suma sumárum mi z lehkého průzkumu trhu vyšla cenovka někde mezi 1500 a 2000 českých peněz. Velmi důležitý aspekt pro mě je uzavřenost, protože hlavní důvod ke koupi jsou hluční sousedé, což mám v plánu zatím řešit právě občasnými odchody do sluchátkového světa, takže potřebuji v rámci možností co nejlepší odtlumení okolních zvuků.
Značek i typů je v mém cenovém rozmezí hrozná hromada, vůbec se v tom nevyznám, nicméně docela mi padla do oka tato - http://www.svetsluchatek.cz/sluchatka/shure-srh440/. Co vy na ně? Nebo něco jiného?