Spunty do 100€

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Misoo9005 27. 11. 2012 01:02

Hrat budu, ale minimalne pri Samsungu budes potrebovat napr. predlzovacku na jack. Ovladanie, ktore je aj tak absolutne nepodstatne fungovat nebude. Dolezity je zvuk a ten je na spickovej urovni :-)
JRiver (Wasapi)-->JDS Labs ODAC-->DIY AMP-->AKG K712 Pro + Oyaide HPC-X62
HTC One (Poweramp)-->Sony MH1C
-------------------------------------------------------------------------------------------
Lancia Kappa 20V Turbo
Lancia Thesis 2.4 JTD
Misoo9005
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod javak810i 27. 11. 2012 11:54

Samsung Galaxy S3 má CTIA konektor pokud se nepletu, takže to bude ok. Problémy byly jen se staršími Samsungu (Galaxy S, Wave).
HP Elitebook 8740W - Core i7, 8GB RAM, Geforce GTX460M
Sennheiser CX400 -> UE SuperFi 4 -> Jays D-Jays -> VSONIC GR07 -> Sennheiser HD 25 -> Sennheiser IE 60 + Sony MH1C -> Sennheiser IE80 (fake) -> Xiaomi Piston 2
javak810i
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hellwet 27. 11. 2012 14:19

no ja som sa na S3 pytal s toho dovodu, ze teraz mi iPod Nano ide na reklamacku, tak aby som mohol na S3 pouzivat tie sluchatka bez problemov, ze by ten zvuk dako neblbol a podobne. Kedze to bude hrat cez iPod Nano ked sa opravi, tak to bude hrat bez problemov? Takze sa nemusim bat tych sluchatiek, ze to nebude hrat zle?
hellwet
Junior

Odeslat příspěvekod javak810i 27. 11. 2012 22:39

Hmm, iPod Nano? Ten úplně nový, nebo ten starší s dotyk. dysplayem? Ty podle mě nebudou zvukově lepší, než SGS3. SGS3 má vcelku velmi dobrý zvukový výstup (Wolfson dac) a navíc tam můžeš přehrávat klasicky .flac bez nutnosti konverze.
HP Elitebook 8740W - Core i7, 8GB RAM, Geforce GTX460M
Sennheiser CX400 -> UE SuperFi 4 -> Jays D-Jays -> VSONIC GR07 -> Sennheiser HD 25 -> Sennheiser IE 60 + Sony MH1C -> Sennheiser IE80 (fake) -> Xiaomi Piston 2
javak810i
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hellwet 27. 11. 2012 23:08

no to som vobec nevedel, ze moj S3 ma lepsi zvu kako iPod Nano 6G. Si ma aj trochu zaskocil :D len skoda, ze S3 sa rychlo vybija, ked ju chcem pouzit na hudbu
hellwet
Junior

Odeslat příspěvekod bogino 27. 11. 2012 23:27

Skus pozriet na inych forach, ako optimalizovat S3 z hladiska vydrze baterie. Mozno staci par veci povypinat, alebo zvolit nejaky iny profil a vydrzi dlhsie. Ajked vyse 10 hodinovu vydrz, ako dosahuju mnohe MP3 playery, zrejme nedosiahnes. Ale tu to neries, na to su fora o smartfonoch.
Linka na moje testy v mojom profile
HQPlayer Desktop ► Gustard DAC-X10 ► SPX2010TA ► HiFiMan HE-500
bogino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hellwet 28. 11. 2012 17:12

to viem, ze na to su ine fora ja som sa len tak priebezne pytal a pisal o tom, ze preco nepouzivam S3 ako mp3 prehravac. Ale dneska, ked som nakoniec kupil tie Sony a mal som ich uz spustene cez S3 na taku hodinku, tolko mi trva cesta domov zo SAD. No a bol som dost prekvapeny no proste pecka za tu cenu. Omnoho lepsie nez tie moje yamahi co som mal a sa mi pokazili s VSONIC to ani radsej kompentovat nebudem. Proste som bol velmi prekvapeny ako to dobre hraje za taku cenu. Teraz uz nebudem chciet ine sluchatka nez tie Sony :D. Momentalne to skusam na iPade a tam to dost dobre hraje ale na S3 to hraje este lepsie uvidim ako to bude hrat na tom mojom iPode. Ale aj tak dakujem vam za tip najprv som sa bal, ze to bude nieco ako VSONIC vypadavat s usi aj ked som skusal rozne podstavce ine spunty plechovy zvuk ako ma VSONIC aspon ten moj take mal ale nic s toho. Sluchatka paradne drzia v usiach aj paradne hraju okolie nepocujem a okolie nepocuje moju hudbu lebo pokial by urcite v SAD poculi moju hudbu, tak uz by ma prosili aby som si to stisil :D
hellwet
Junior

Odeslat příspěvekod goldier 3. 12. 2012 17:15

Ak mas s3jku rootnutu tak si tam skus flashnut Siyah kernel (najdes ho napr na xda developers). ma tam nejake serioznejsie (ziadne beats audio) upravy zvuku a mne sa zda ze je to pocut.
cowon j3 + t-jays 3
goldier
Junior

Odeslat příspěvekod hellwet 5. 12. 2012 17:27

a je to fakt pocut, ze to potom lepsie hra? Lebo momentalne nemam S3 rootnutu lebo cakam kym sa mi iPod opravy, tak zatial je S3 taky nahradny MP3 prehravac aj a zatial hraje dobre
hellwet
Junior

Předchozí stránka