to viem, ze na to su ine fora ja som sa len tak priebezne pytal a pisal o tom, ze preco nepouzivam S3 ako mp3 prehravac. Ale dneska, ked som nakoniec kupil tie Sony a mal som ich uz spustene cez S3 na taku hodinku, tolko mi trva cesta domov zo SAD. No a bol som dost prekvapeny no proste pecka za tu cenu. Omnoho lepsie nez tie moje yamahi co som mal a sa mi pokazili s VSONIC to ani radsej kompentovat nebudem. Proste som bol velmi prekvapeny ako to dobre hraje za taku cenu. Teraz uz nebudem chciet ine sluchatka nez tie Sony

. Momentalne to skusam na iPade a tam to dost dobre hraje ale na S3 to hraje este lepsie uvidim ako to bude hrat na tom mojom iPode. Ale aj tak dakujem vam za tip najprv som sa bal, ze to bude nieco ako VSONIC vypadavat s usi aj ked som skusal rozne podstavce ine spunty plechovy zvuk ako ma VSONIC aspon ten moj take mal ale nic s toho. Sluchatka paradne drzia v usiach aj paradne hraju okolie nepocujem a okolie nepocuje moju hudbu lebo pokial by urcite v SAD poculi moju hudbu, tak uz by ma prosili aby som si to stisil