asi píšem už neskoro ale myslím že kúpiť sluchátka k integrovanej zvukovke k ntb stým že v budúcnosti plánuješ upgrade má zmysel, záleží aké máš nároky a čo už máš napočúvané. Ja sám som používal DTčka polroka len s integrovanou zvukovkou a creative xtreme audio a bol som spokojný, oproti portapro to bol posun vpred a to výrazný.
ja som ich nekupil, len som ich mal na otestovanie, ale nie som velmi mudrejsi... nemate ich niekto napocuvane, ci je to ich prirodzeny prejav? alebo je to zvukovkou, resp. mojimi usami...
za 80 resp. 100e asi nekupim sluchatka aj s ext.zvukovkou, co?
Tak, dokonca sa mi podarilo nájsť (takmer) tie slúchadla, ktoré som mal doteraz. Ide pravdepodobne o nejakého predchodcu (alebo kopírovača) A4-Tech HS-800, vypadajú na pár detailov rovnako, akurát majú mikrofón na "paličke" a nemajú ovládanie mirkofónu na šnúre, iba hlasitosť. A ide o otvorený model. A ako dostatočná izolácia mi to stačí (nepočúvam hudbu príliš hlasno) takže začínam vážne uvažovať aj nad tými ATH-AD500
Zvukovo su vsetky na podobnej urovni. Senny maju ale mizerne spracovanie (su to lacne plasty), SRH440 su pre mnohych malo pohodlne (ak ti ale nevadi mat dlho na hlave 240-ky tak je to jedno), a T500 su pre 90% ludi superpohodlne a spracovanie je tiez na urovni.