Circumaurálne slúchadlá do 80 Eur (cca)

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Mattho123 4. 12. 2012 22:19

asi píšem už neskoro ale myslím že kúpiť sluchátka k integrovanej zvukovke k ntb stým že v budúcnosti plánuješ upgrade má zmysel, záleží aké máš nároky a čo už máš napočúvané. Ja sám som používal DTčka polroka len s integrovanou zvukovkou a creative xtreme audio a bol som spokojný, oproti portapro to bol posun vpred a to výrazný.
Audinst HUD mx1 (fiio x1 + Fiio e12) -> Beyerdynamic DT990 Pro, Shure SHR940
Ipod touch 4g,iphone -> Vsonic vsd5
Mattho123
Junior

Odeslat příspěvekod bogino 4. 12. 2012 22:35

Pisal som
bogino píše:... najdes aj sluchadla s impedanciou viac sto Ohm, ich pripajanie ku integrovanej zvukovke je nezmysel.

a presne to si urobil ... ;)
Linka na moje testy v mojom profile
HQPlayer Desktop ► Gustard DAC-X10 ► SPX2010TA ► HiFiMan HE-500
bogino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod nomiss 5. 12. 2012 11:28

ja som ich nekupil, len som ich mal na otestovanie, ale nie som velmi mudrejsi...
nemate ich niekto napocuvane, ci je to ich prirodzeny prejav? alebo je to zvukovkou, resp. mojimi usami...

za 80 resp. 100e asi nekupim sluchatka aj s ext.zvukovkou, co?
nomiss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 5. 12. 2012 11:59

Uz som to pisal. Je to od vsetkeho trochu. Hlavne su nedostatocne vybudene.
Za 100 eur zvukovku aj sluchadla kupis, ide len o to ake.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Mirec.K 5. 12. 2012 23:12

Tak, dokonca sa mi podarilo nájsť (takmer) tie slúchadla, ktoré som mal doteraz. Ide pravdepodobne o nejakého predchodcu (alebo kopírovača) A4-Tech HS-800, vypadajú na pár detailov rovnako, akurát majú mikrofón na "paličke" a nemajú ovládanie mirkofónu na šnúre, iba hlasitosť. A ide o otvorený model. A ako dostatočná izolácia mi to stačí (nepočúvam hudbu príliš hlasno) takže začínam vážne uvažovať aj nad tými ATH-AD500 :)
Mirec.K
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nomiss 7. 12. 2012 10:52

mam teraz na usiach Shure SRH240, a zasluzia si kazde euro navyse oproti superluxom, takze verim aj dalsej investicii. Finalisti:

Shure SRH440
ATH-T500
Sennheiser HD 439

Ktore a preco?
nomiss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 7. 12. 2012 12:10

Zvukovo su vsetky na podobnej urovni. Senny maju ale mizerne spracovanie (su to lacne plasty), SRH440 su pre mnohych malo pohodlne (ak ti ale nevadi mat dlho na hlave 240-ky tak je to jedno), a T500 su pre 90% ludi superpohodlne a spracovanie je tiez na urovni.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod nomiss 14. 12. 2012 11:52

tak som ukecal kolegu na tie T500. mam ich momentalne na usiach.
otazka: po zahoreni sa az o tolko zmeni zvuk? lebo momentalne sme z toho rozpaciti...
nomiss
Kolemjdoucí

Předchozí stránka