Sportovní špunty, 2000 Kč

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod kiwi_cz 5. 12. 2012 21:46

Dobrý den, chtěl bych poradit při výběru sluchátek na sport. Určitě chci špunty. Potřebuji vědět, které jsou nejlepší co se izolace okolního zvuku a držení v uších týče (vím že asi bude záležet na nástavcích - který mají tedy největší výběr v základním balení - žádnými momentálně nedisponuji). Také by byl vhodný lehčí kabel - případně s nějakou klipsnou, či s vedením za uchem - nevím zda je to lepší, moc toho o tom nevím :)

Co se hudby týče, poslouchám většinou nějakou lehčí elektronickou, rock, ale nepohrdnu ani orchestrální hudbou. Nic mi ale neříká hip hop, rap a podobné žánry. Hudbu poslouchám hlavně na svém telefonu (u těchto špuntů by to byl asi i jedinný přístroj) - Samsung Nexus S. Předem děkuji za odpovědi :)
kiwi_cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Candy 17. 2. 2013 11:52

Žádný, klasický sluchátka ti budou padat. Mám Klipsch S4i a prostě padaj. Teď mám Bose SIE2i Sport, jsou drahý jako prase, držej hezky, ale ten zvuk je hrozně potichu, bassy jsou dost slabý a vůbec to neizoluje. Nejlepší na sport co jsem měl, byly Jays S Jays, ale ty už se nedělaj.
Candy
Junior

Odeslat příspěvekod theedge 17. 2. 2013 21:39

Na sport určitě něco s vedením kabelu za uchem. Něco jako Shure SE215.
1) Foobar2000 + WASAP event (Win 10) -> Audio GD NFB 15.32 -> Shure SRH840.
2) X-Fi Titanium HD (Foobar 2000 + ASIO) -> Toslink 10m -> Onkyo TX-8050 + Wharfedale Diamond 9.2 -> TV: Panasonic TH-42PX80
theedge
Junior

Odeslat příspěvekod staff_ 19. 2. 2013 17:33

Ahoj,
pokud ti jde hlavně o sportovní zaměření tak koukni na MEElectronics Sport-Fi S6. Solidní příslušenství. Nevím jak je to ze zvukem, na netu se píše se je posunuty na druhou kolej. Bez armbandu se da sehnat za 40$.
staff_
Kolemjdoucí