Vsonic VC02 jsou miniaturní sluchátka osazená dynamickými měniči miniaturních rozměrů,průměr 3mm..pouzdro sluchátek tvoří malá kovová trubička stříbrné barvy…
Sluchátka Vám přijdou ve velmi kvalitním kartonovém obalu,balení obsahuje 11 nástavců,7různých barev jemně odstupňovaných velikostí,součástí jsou i dvojzávojové a jedny opravdu miniaturní,dále je v balení klip na přichycení kabelu k oděv a textilní váček v černé bravě…v porovnání s Mh1c,kde nedostane nic(teda kromě tři velikosti nástavců)…
Zpracování i použitý materiál je na velmi vysoké úrovni,někde na úrovni drahých gr01,řekl bych i lepší než u gr07,které působí plastově a nevzhledně..
Zvláštní pochvalu zaslouží kabel ke sluchátkům,je to jeden z nejlepších kabelů (4x20 drátků) co jsem u in ear sluchátek zatím viděl,kabel je vyměnitelný ke sluchátku připojen dvo pinovým konektorem…v této cenové relaci je to nevídaný počin,možnost výměny kabelu pokud si ho zničíme,což se běžně stává..
Velkou výhodou je že osazené ochranné filtry (mřížky) jsou drženy z venku závlačkou, takže je lze vyjmout a vyčistit z obou stran.
Pohodlí,izolace:
Velké množství přiložených nástavců každému usnadní to nejlepší usazení v uchu.Sluchátka jsou velmi malá a lehká,pokud použije te nejmenší nástavec není problém je zastrčit celé do ucha a mít měnič co nejblíže sluchovodu..Izolace je velmi dobrá,oproti mh1c i gr07 lepší,pokud je máte úplně v uchu,tak opravdu venkovní ryk neuslyšíte…Kabel můžete použít,jak vedením za uchem,tak i klasicky,tady trošku začne zlobit mikrofonní efekt,ale oproti mh1c neporovnatelné…
Velký problém vidím v konstrukci konektoru do sluchátek,musíte opravdu opatrně sluchátka vyndávat s ucha ,pokud tak neučiníte,tak se konektor rozpojí a sluchátka Vám zůstanou v uchu a kabel v ruce,tohle se vsonic moc nepovedlo…
Fotografie jsou z googlu,nestačil jsem fotit...

Měření (klik):

Zvuk:
Veškerá muzika je ve formátu flac nebo wave…
Zdroj signálu:Colorfly C3+Fiio E11
Nejdříve zhodnotím zvuk sluchátek celkově…
Musím říct,že jsou to jedny z nejmuzikálnějších sluchátek,které jsem za poslední dobu slyšel,projev je hodně zábavný a chytlavý…mají velmi dobrou dynamiku a muzika prostě šlape…je to výborná volba sluchátek na pop,rock…při poslechu Jean Michel Jarre – Magnetic fields jsem si docela podupával,jak to šlapalo,výborně taky zněl popík v podání Roxette,menší problém mají sluchátka z těžší muzikou jako je Jazz nebo vážná muzika,tam malinko nestíhaj,neuměj tu velkou přesnost a detail jako GR07..sluchátka mají celkem slušný prostor i separaci nástrojů..
Výšky:
Jdou slušně vysoko,je jich tam podstatně více než u výše jmenovaných MH1c,jsou celkem přesné a bez sykavek,mají docela hodně energie a jiskru .
Středy:
Mají velký detail a celkem i přesnost,bez jakéhokoli zabarvení,samozřejmě není jich tam tolik,jako třeba ve vyšším modelu gr07,ale ten rozdíl není tak velký a hodně se to podobá…u MH1c mi středy docela chybí,tady bych řekl,že jich je víc a jsou velmi příjemné naposlech
Basy:
Ty mě docela dostaly,nejsou tak dunivé a v takovém množství jako u MH1c,ale na velikost měniče jich je překvapivě dost a velmi přesné a pevné..pěkně šlapou a překvapivě stíhaj..
Tyto sluchátka,bych doporučil všem,kteří chtějí dobrý poměr výkon/cena,tam je to to bez diskuse špička,výborné jsou použité materialy i zpracování,které je na velmi vysoké úrovni…obvzlaště bohatá je výbava ke sluchátkům v tom VSONIC překonává všechny konkurenty…
Největší problém vidím v konektoru kabelu,je velmi nepříjemné že moc nedrží a pokud sluchátka zasunete opravdu hluboko,stává se velmi často,že Vám kabel zůstane v ruce a sluchátko v uchu…
Pokud si chcete muziku užívat,tak Vám je s klidným svědomím doporučím a i cena mi přijde velice slušná ebay od 800,- kč v čechách cca.1300,- kč …