Kde v CR vyzkouset zesilovac/poradny sluchatka ?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Flisker 24. 1. 2013 17:08

Cau,

Uz delsi dobu se snazim zjitit kde tady v CR se daji vyzkouset poradny sluchatka jako napr HD800, Audeze LCD2/3 a podobne + kde by bych si mohl vyzkouset zesilovace na svoje vlastni sluchatka.

Rikam si ze tohle jsou dost specificky veci a objednat si je jenom tak z netu a pak zjistit ze to neni ono, asi nebude uplne idealni nemluve o likvidite sluchatkovyho zesilovace.

Nevite nahodou treba o nejakym takovym miste v Plzni/Praze ? Dneska kdyz jsem se ptal v Domazlicich v shopu tak mi bylo receno ze jsem prvni clovek kterej se pta na sluchatkovej zesilovac.

Dik, Flisker
Main Rig ~ S/PDIF - Schiit Bifrost UBER - Schiit Lyr - Valvo E88CC - Audeze LCD2.2 Microsuede ... In-fu***ng-sane!
Headphones ~ AKG K712 Pro; AKG K314P; Sold ~ Sennheiser HD700; Beyerdynamic T1; Sennheiser HD650; Grado SR225i; HiFiMAN HE-400; AKG K701...
Flisker
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bína 24. 1. 2013 17:30

V Praze je teďka nějaké Audigo.cz, mají poslechovku a prodávají Zesilovače Burson a Nuforce.
HD800 má více prodejců, v Praze můžeš jít třeba rovnou za distributorem v Panteru. Grado má jeden shop na dolním konci Václaváku, ale pokud nevypadáš jako pracháč, tak počítej s mizerným jednáním a prodavačem co tě ignoruje.

Audeze myslím u nás pořád prodejce nemá.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod Flisker 24. 1. 2013 17:35

Zatracene, zrovna o tech Audeze LCD2 jsem cetl samy pozitivni veci ale na slepo je koupit ze zahranici za 800 dolaru se mi moc nechce :(

Kazdopadne diky za tip na Audigo.cz tam to vypada ze bych mohl vyzkouset aspon ruzny zesilovace.

Mam doma HD650, K701 a nemam predstavu jakej rozdil udela slusnej zesilovac. Mam akorat fiio E11.
Main Rig ~ S/PDIF - Schiit Bifrost UBER - Schiit Lyr - Valvo E88CC - Audeze LCD2.2 Microsuede ... In-fu***ng-sane!
Headphones ~ AKG K712 Pro; AKG K314P; Sold ~ Sennheiser HD700; Beyerdynamic T1; Sennheiser HD650; Grado SR225i; HiFiMAN HE-400; AKG K701...
Flisker
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pHp 25. 1. 2013 19:11

Audeze dělá High-End Studio Praha. (Doufám, že si je tam i koupíš :))
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Flisker 28. 1. 2013 09:25

Dik za info, naplanuju tam nejak cestu a zkusim se domluvim na vyzkouseni ;) Co mi lezi v hlave je jestli je to opravu tak velkej rozdil treba od HD650 aby to stalo za tu cenu.
Flisker
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod AmPere 15. 4. 2013 12:24

audeze LCD2 i 3, HD800, Beyery T1, Hifiman, nějaké Grado...
To vše si můžeš půjčit u nás.

http://www.sluchatka.net/zapujceni/
Specializovaný prodejce sluchátek.
Finalista ceny kvality ShopRoku 2012 - www.shoproku.cz
AmPere
Junior

Odeslat příspěvekod milsimr 15. 4. 2013 15:35

Alza.cz sice některá top sluchátka v nabídce má, ale tváří se jako nedostupná... nicméně při dotazu ne vyzkoušení / předvedení zboží jsem dostal odpověď, že předvedení zboží možné je, ale jen u nich na centrále v Praze - Holešovicích. Možná by to stálo za pokus - byť výše uvedené shopy jsou pravděpodobně lepší volbou :)
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Junior

Odeslat příspěvekod Bína 15. 4. 2013 15:57

V Holešovicích předvedení bude, ale nejspíš tak maximálně z ipodu. :)
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod milsimr 15. 4. 2013 17:50

To je už bohužel mimo mne.. Já se pídil po tom, jestli je možný si vyzkoušet sluchátka např. na pobočce v Českých Budějovicích, dostalo se mi takovéto odpovědi. Vzhledem k tomu, že do Prahy to je odsud více jak 150 km, tak zbytek jde tak nějak bohudík mimo mne :D
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Junior

Odeslat příspěvekod bogino 15. 4. 2013 22:05

Rozumna moznost je toto: http://sluchatka.net/zapujceni/
Sluchadla strednej a vyssej triedy vsak potrebuju adekvatne "zelezo" a to sa zial bezne pozicat neda.
Linka na moje testy v mojom profile
HQPlayer Desktop ► Gustard DAC-X10 ► SPX2010TA ► HiFiMan HE-500
bogino
Mírně pokročilý