Herní/Filmová sluchátka kolem 2000kč

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Noctis 7. 2. 2013 13:58

Zdravím,
poprvé v životě jsem se rozhodl zainvestovat do nějakých kvalitnějších sluchátek a přirozeně se problematice neorientuju dost na to, abych se mohl nějak definitivně rozhodnout.
Využití primárně na hry a filmy, hudbu poslouchám většinou jen na youtube a ne právě každý den. Nejsem si jistý zda otevřená nebo uzavřená, dočetl jsem se že u otevřených můžu očekávat lepší zvuk, ale sem tam hraju on-line s kamarádama na skypu a nerad bych, aby mi sluchátka řvala do mikrofonu, takže mě zajímá jak moc se šíří zvuk z otevřených a jestli je rovnou nezavrhnout.
Ideální cena by byla kolem 2000kč, takže mi docela dobře vychází
http://www.headphones.cz/inshop/domaci/ ... h-t500.htm
Byl bych ochotný vzít i sluchátka v cenové relaci 2500-3000kč, ale budou zapojená do PC se zvukovou kartou http://www.czc.cz/asus-xonar-dsx/106719/produkt, takže nevím jestli má vůbec cenu se po nějakých dražších dívat.
Chtěl jsem se tedy zeptat, jestli vzít ty audio-technica nebo vás napadá nějaká vhodnější alternativa.
Díky za odpověď
Noctis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JoxY 7. 2. 2013 14:29

Tie Audiotechniky sú podľa mňa hlavne na hudbu veľmi dobré. Okrem toho podľa toho, čo som čítal, tak veľmi dobre hrajú aj Shure SRH440. Pokiaľ ale ide o hry a filmy, alebo máte radi viac basov, tak poradím Sennheiser HD449, alebo HD215 (tie ale majú točený kábel.) Ale kebyže kúpite tie Audiotechniky, tak nič nepokazíte. Pokiaľ by vám nevadila otvorená konštrukcia, tak by som možno šiel do Audio-Technica ATH-AD500, ktoré sú trošku hrajú, ale podľa názorov hrajú lepšie. Rozhodne keď máte otvorené slúchadlá neznamená, žeby všetci okolo vás počuli všetko, možno hlasnú hudbu, ale hlas určite nie(mal som Beyery DT990 a nemal som s tým problém, takisto nemám problém so Sennheiser HD238 čo sa týka úniku zvuku).
JoxY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Noctis 7. 2. 2013 15:14

Pár známých si dost pochvalovalo Sennheiser HD 558, ale ta cena už je dost na hraně, tak mě zajímá, jestli by nárůst kvality byl úměrný nárůstu ceny.
Noctis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dazo 7. 2. 2013 15:23

Pokial by si ich dakde zohnal aj bazarove, starsia verzia hd555, tak by boli super ;-] A este sa daju jednoducho prerobit na hd595-8, odpelenim pasky zvnutra :D Ale su krehke, lame sa na nich kus hlavoveho mosta :pozor
Inak T500 :-)
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master
Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 7. 2. 2013 15:36

Ak vieš isť cenou na 3000,- tak sa daju kupiť aj lepšie sluchadla ako T500.
Napr. http://www.sluchatka.net/akg-k-240-mkii-studio/
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod krovak_cze 8. 2. 2013 08:34

dazo píše: Ale su krehke, lame sa na nich kus hlavoveho mosta

tohle je hovadina, nic se nelame, jen se objevujou miniaturni prasklinky, ale ze by se to nekomu samo od sebe zlomilo sem jeste neslysel
krovak_cze
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 8. 2. 2013 08:56

Zlomit sa nezlomi, ale tie minipraskliny sa casom zvacsuju a potom sa z nich odlomi pekny kus.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod dazo 8. 2. 2013 11:30

No ved to, ze sa vie odlomit pekny kus, co je natom hovadina :D
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 9. 2. 2013 16:21

Inak za 2500,- su tu v bazari Shure SRH840. O tom sa velmi oplati uvazovat: viewtopic.php?f=1872&t=1185414&p=9339561#p9339561
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 14. 2. 2013 16:42

Herní a filmové do 2 000 Kč ? To je jednoduché - Razer Carcharias
http://www.czc.cz/razer-carcharias/67515/produkt
8-)
Ředitel ČTÚ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jam3es 16. 2. 2013 23:22

Hm, tak za sebe mohu doporučit Sennheiser PC 360. Cena je sice trochu vyšší, jsem úplný amatér, ale s těmito sluchátky jsem nadmíru spokojen. Zvuk je čistý, sluchátka obepínají celé ucho a jsou velmi pohodlné i při celodenním nošení, netlačí a několikrát jsem se již přistihl, že jsem chvilku musel přemýšlet jestli zvuk vychází ze sluchátek nebo z okolí. Možná nevýhoda je v tom, že se jedná o otevřená sluchátka, která při větších hlasitostech opravdu hodně propouští zvuk do okolí a je zřetelně slyšet i přes celou místnost co v nich hraje. U mě je také u herních sluchátek nutností mikrofon, který je také velice kvalitní a nemá tendenci zachycovat zvuky z pozadí a dá se jednoduše ztlumit otočením do svislé polohy. Nemám ale vůbec přehled a netuším, jestli se připlatit si na tyhle vyplatí, ale pro mě jsou to super herní sluchátka, samozřejmě s nimi poslouchám i nějakou tu hudbu, filmy, seriály... Ber tohle jako tip a spíš dej na rady zkušenějších. ;-)
Jam3es
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod melkortheevil 18. 2. 2013 23:35

Mám nové Audio-technica ATH-T500, pořízené na základě doporučení zde na fóru. Pohodlné, dobré tlumení okolí. Příjemný vyvážený zvuk. Dítě asi křičí, že má hlad...nevím, nerozumím...poslouchám :)
melkortheevil
Junior