Ryan Giggs píše:Uzavrenost sluchadiel z nich nerobi "hutnymi".
Opticky resp. koaxialny vstup ma aj vacsina DACov, na to nie je potrebna interna zvukovka.
Však jsem také neuváděl, že uzavřenost sluchátek nutně znamená, že mají "hutné" podání zvuku
Jen jsem uvedl, co mi je subjektivně na základně současných "zkušeností" bližší.
Ten DAC (aspoň doposud uváděné typy) už ovšem nemá 5.1 výstupy - interní zvukovka má. A sám uznejte, pořád řešit kabeláž TV <=> PC 5.1, PC <=> sluchátka, SGS3 <=> sluchátka v rámci jednoho DAC prostě není ono - takhle z TV hodim optiku do PC a sluchátka si zapojím kdykoliv je mi libo do front panelu na bedně / ... Prosím, v tomto směru už dále nelaborovat - propojení TV audio výstupu na PC 5.1 reprosoustavy je jednak off-topic, jednak už tuto záležitost mám vymyšlenou již od nákupu TV (co jsem neměl vymyšlené, je zvukový optický vstup na PC - což nakrásně vyřeší záležitost nákupu z. karty) a jednak - byť to nebude úplně nejlevnější - zabiju několik much jednou ranou prostou z. kartou (problémová int. karta + propojení TV s 5.1 při pouhém sledování klasického pozemního vysílání + vyřešena případná problémovost se sluchátky s vyšší impedancí, které by int. z. karta nemusela řádně vybudit).
@bacil2:
Děkuji za další tip! Sluchátka, která jste uvedl, z recenzí vycházejí opravdu dobře, nicméně diskuze, kterou jsem byl schopen vyhrabat na zdejším fóru většinou ukazovali na nepohodlnost těchto sluchátek - což mne nepřesvědčuje k nákupu, jelikož pohodlnost je víceméně jeden z mých hlavních požadavků. Nicméně vezmu Váš návrh v úvahu.
//edit: Po troše zkoumání ATH M50 určitě ne. Sice mi nevadí, když maj sluchátka (trochu) silnější basy, ale hledám spíše něco vyváženějšího - do této kategorie M50 zjevně nespadají.
Administrátor fóra Živě.cz.