BEATS BY DR.DREE TOUR

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Johny Camel 1. 7. 2013 10:19

Ahoj,

doufám že nezakládám duplicitní téma, pokud ano, omlouvám se, ale nikde jsem tu žádnou diskuzi neobjevil ohledně těcto sluchátek.

Zajímá mě, zda jsou doporučeníhodná, nebo za ty peníze se dají pořídit lepší.

Co se týče hudby tak v nich budou hrát hlavně styly elektronické taneční hudby, house, hardstyle apod...
Připojena budou ke Cowonu iaudio 9.

Rád bych názory vlastníků, a případně tipy na jiná v podobné cenové relaci.

Přidávám odkaz:
http://www.alza.cz/monster-beats-by-dr- ... 199566.htm

Díky
Johny Camel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karminkotak 1. 7. 2013 10:31

Podla mna je cena neadekvatna zvuku, ktory Ti poskytnu. Tvoj prehravac si urcite zasluzi viac kvality, co sa tyka sluchadiel. Keby Beats stali dajme tomu 999kc, tak ok, imidz a basovy zvuk tam je, ale tato cena je neumerne vysoka. Skus napisat, co si mal doteraz a aky typ zvuku Ta bavi. V akej kvalite budes pocuvat?
karminkotak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bína 1. 7. 2013 10:36

Ne, jsou mizerná. Lepší zvuk sezenes u špuntů už za 800 Kč. Na tvojí hudbu bych doporučil se podívat po Sony mh1c, sennheiser ie8, UE triple fi.
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod Johny Camel 1. 7. 2013 10:56

To jste mě popravdě zaskočili. Co jsem četl receze tak měli vesměs pozitivní hodnocení :)

No každopádně v tuto chvíli poslouchám na galaxy s2 a sluchátka koss pathfinder http://www.kasa.cz/sluchatka-koss-pathfinder/

Ještě mi byly doporučeny Audio Technika CKS 90.

Sennheiser byl moje první volba, ovšem spíš ie6, ale prý nedrží příliš v uších.

Baví mě zábavný zvuk, více basů, takový živý přednes. určitě by mě moc nebavilo kdyby to hrálo tak čistě, až by to nudilo :) Těžko to asi popsat, ale snad mě chápete :)

Jinak hudba vesměs mp3, 256 a 320.
Johny Camel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karminkotak 1. 7. 2013 11:12

Tie Sony napadli aj mna, mal som moznost ich par minut pocuvat a za to, kolko stoja, jednoznacne velmi, naozaj velmi zaujimavy kauf. A Beatsy prehraju zvukovo kedykolvek. To, ze si na ne cital pozitivne recenzie, toho sa nedrz, ak boli pisane na stranke, ktoru si uviedol, pripadne na Heureke a inych, jej podobnych. Beats je imidz, brutalne predrazeny imidz so zvukom, ktory by som si ja dobrovolne uz druhykrat nepustil :)
Mozes to urobit vzdy aj tak, ze kupis napr. tu odporucane Sony, zvuk Ta nesklame, to mi mozes verit (aj ja pocuvam elektroniku) a casom sa mozes posunut zasa niekam vyssie, medzitym budes mat moc dobre pocuvanie za moc dobru cenu a casom budes dalej studovat, porovnavat, mozno najdes aj vo svojom okoli podobnych ludi, ked sa raz do toho dostanes, uz nie je cesty spat ;) Hudba je silna a krasna droga...
karminkotak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Johny Camel 1. 7. 2013 11:57

Díky za rady, ale mám na sluchátka už cca 4000, a jsem ochoten to za ně dát, ty sonky určitě nebudou špatná volba, ale rád bych si pořídil rovnou nějaké z vyšší cenové kategorie.

Sennheiser ie 8 už je přece jen celkem nad limit.

ie 6 prý nedrží v uších, ale nevím, to je určitě velmi subjektivní

Další které jsem měl doporučeny byly ty Audio Techniky CKS 90, nebo ještě Phonak Audeo PFE 112...

Hergot mě se ti beaty tak líbily "dizajnově" :)
Johny Camel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chistos 1. 7. 2013 12:08

Od Monsteru som počul iba nahlavné modely, no môžem skonštatovať, že sa to nedalo počúvať. Tie studia už nejako hrali, ale tá cena?
To, či ti tie IE60 budú vypadávať z uší je otázne, je to skôr taká osobná vec.
Slúchadlá: AKG K450 ---> AKG K551
chistos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod The Wolverine 1. 7. 2013 12:18

... a u Sony MH1C si tím, že ti budou držet v uších, taky nemůžeš být jistý.
Ještě se můžeš podívat na Shure SE215.
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 1. 7. 2013 12:28

chistos píše:Od Monsteru som počul iba nahlavné modely
Treba rozlišovať to čo sa predava pod značkou Monster a čo bod značkou Beats. Je to toiž veľky rozdiel čo sa kvality tyka.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Johny Camel 1. 7. 2013 13:15

TY Shure, nemají oni spíš takový neutrální zvuk? Já bych raděj něco "zábavnějšího" . Ale neslyšel jsem je, vše soudím dle proserfovaných hodin na webu v diskuzích a z recenzí.
Johny Camel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 1. 7. 2013 14:19

Shury maju od vyrovnaneho zvuku daleko.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod SmokeMan 1. 7. 2013 14:38

nedavno jsem slysel neco by DRE., tutovej fake a nehralo to tak moc daleko od originalu... proste stejne spatne :) nicmene, zpracovani se zdalo cajk :D co tak udelat vlastni sluchatka :D v beats skorepine :D
FX 8300@4,4GHz@1,38V, MSI 970 Gaming Pro Carbon, Sapphire Rx 480 8GB nitro+ @580 nitro+ undervolted, 16GB Corsair@1886MHz, Scythe FenrisWolf, KC2000, As2000, Scythe chlazeni
SmokeMan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chistos 1. 7. 2013 15:34

ryan, nejako som na to zabudol, niečo pod názvom Monster som nepočul, ak je to naozaj lepšie, tak predsa Monster vie aspoň trochu robiť slúchadlá.

-- 1. 7. 2013 16:36 --

Smoke , inak ja som rozmýšľal, že si skúsim urobiť zo srandy vlastné slúchadlá, nakúpiť nejaké veci do toho a atd. Skončil som pri tom, že som nenašiel, kde sa dajú kúpiť tie veci a že moje vedomosti nie sú dostatočné :D.
Slúchadlá: AKG K450 ---> AKG K551
chistos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Johny Camel 1. 7. 2013 17:02

No tak beaty jste mi zamítli, ale místo typu zatím vím, že si mám zkusit sestavit vlastní :D

Zkuste mi hodit nějaký návrhy, cenový limit 4000 není nijak smrtící, aby nebylo z čeho vybírat :)
Johny Camel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TheUnheard 1. 7. 2013 17:24

podla mna VSONIC GR07 bass ... nepocul som ich, ale podla toho co sa pise na neBASS verziu by to mohla byt najlepsia kupa za tvoje nasporene 4k nakolko ponukaju krasny cisty zvuk + trosku basu naviac ... ja by som do nich urcite siel ... len potom urcite ich nepocuvat cez nieco ako galaxy s2 - ma to uplne katastrofalny zvuk :) ...
http://www.headphones.cz/inshop/prenosn ... 7-bass.htm
i5 4790k+GTX960+16GB => uDac2-HP => 1964-T / ADAM F5 / HD 800
iPod touch 3g 64GB => 1964-T
Redmi note 2
TheUnheard
Mírně pokročilý

Další stránka