Sluchátka do 7500,-

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod ddann 23. 7. 2013 10:13

Dobrý den, vlastním KOSS Porta Pro a sluchátka Steel Series. Mám rád kvalitní hudbu. Poslouchám převážně elektronickou hudbu, ale neříkám že si někdy neposlechnu nějáký ten rock. Sluchátka sháním převážně na ven a na cesty, chtěl bych náhlavní tzn. Pohodlné náušníky, dobrý zvuk a dobrý vzhled. Jako přehrávač používám MP3, nikoli mobil. Chtěl bych se zeptat jaký máte názor na Beats Executive a Pro (Pro už se dají sehnat za 7500,-) popřípadě jaké by jste doporučili? Jde mi o sluchátka s dobrým zvukem, hezkým vzhledem a kvalitní konstrukcí. (Můj názor o skvělém vzhledu splňují Beats Executive)
Děkuji za odpovědi. :) (Prosím vynechte komentáře typu "Beaty jsou sr****" , pokud si to myslíte napište proč...) ;-)
ddann
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TheUnheard 23. 7. 2013 14:15

co je to "dobrý zvuk"? ... zacnime radsej tam ;)
i5 4790k+GTX960+16GB => uDac2-HP => 1964-T / ADAM F5 / HD 800
iPod touch 3g 64GB => 1964-T
Redmi note 2
TheUnheard
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ddann 23. 7. 2013 14:26

Zkoušel jsem Beats Executive v iStyle a zvuk se mi zdál dobrý, jen nevím jestli by to za tu cenu nemělo být lepší. Mám raději trochu přebasovanější, ale samozřejmě jsou důležité i středy a výšky.
ddann
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TheUnheard 23. 7. 2013 16:10

"Mám raději trochu přebasovanější," ... myslim ze beats nebudu patrit k "trochu prebsovanejsim" ale "dost vela prebasovanym" podobne ako porty ... v tom pripade by boli asi take Beyerdynamic Dt 770 80ohm celkom vhodnejsia volba ... ale tie sa ti asi moc nebudu pacit a su velke :) ak radsej nieco velkosti ako +/-porta pro tak Bowers & Wilkins P5 by mali byt dostatocne pekne a aj celkom dobre hraju :)
i5 4790k+GTX960+16GB => uDac2-HP => 1964-T / ADAM F5 / HD 800
iPod touch 3g 64GB => 1964-T
Redmi note 2
TheUnheard
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radimecek13 23. 7. 2013 19:22

Doma:
Cambridge Audio Azur 540C - Hypa 300SE -SHURE SRH 940,Bang & Olufsen H6
Na ven:
Fiio X1+ Bang & Olufsen Beoplay H2,Ultrasone Icans Octa,Grado IGrado

FIAT 500L POP STAR 1.4 benzín
radimecek13
Pokročilý

Odeslat příspěvekod chistos 24. 7. 2013 20:52

Obávam sa, že tam ten svoj basový zvuk nedostane, K551-tky sú síce temné, ale nie prebasované, majú trochu viac basu, ale keď niekomu prídu dobré beatsy a zdajú sa mu, že sú akurát dosť nabasované, tak preňho budú K551-tky "vyrovnané". Taktiež mu asi nebude vyhovovať ich veľkosť. Ale z tu uvedených slúchadiel by to bola najlepšia voľba. Hrajú dobre, aj keď nie každému sadne temnosť. Cena by mala byť max 200e, dali sa za toľko zohnať, ale aktuálna situácia je iná.
Slúchadlá: AKG K450 ---> AKG K551
chistos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod evlo 25. 7. 2013 11:51

Hmm, takze opet - monster inspiration ... :) Nerekl bych prebasovane, ale pokud v hudbe ty basy jsou, tak je hraji.
evlo
Mírně pokročilý