univerzální sluhátka k PC

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod maws 27. 7. 2013 14:45

Zdravím pomalu mi odcházejí moje Creative HS-800 tak se poohlížím po nějaké náhradě
a docela mě zaujaly AKG GHS 1 jejichž cena padla na 900Kč, pomohl bych si oproti těm co mám teď ? nebo se dá sehnat něco lepšího kolem litru ? případně i o něco víc kdyby to stálo za to

využití hry/filmy/hudba(metal)
požadavky:
mikrofon - u těch co mám teď mi přijde ideálně vyřešený
solidní odolnost - (aby se to po prvním pádu na zem nerozpadlo) hlavně mám obavy z různých sklopných mikrofonů a podobně
zatím to budu krmit integrovanou zvukovkou až budou finance tak bych chtěl něco lepšího
jinak žádné zvláštní požadavky nemám

nebo by bylo lepší vzít nějaké sluchátka bez mikrofonu a mikrofon zvlášť ? k tomuhle řešení nemám ale moc důvěry + problémy tam mikrofon umístit atd ale budu rád pokud mě někdo přesvědčí o opaku
Lumia 930
maws
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 27. 7. 2013 14:54

To čo si napisal na konci je riešenie najlepšie. Sluchadla a mikrofon zvlašť. Ak teda "prahneš" po čo najlepšom zvuku za ten rozpočet čo maš.
Nedôvera nie je opodstatnena, v dnešnej dobe je "milion" možnosti. Webkamera s mikrofonom, stolovy, klopovy, mikrofon s klipom na pripnutie na kabel od sluchadiel atd.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod maws 27. 7. 2013 15:12

no ano ale když v 90% někomu na skypu TS atd šumí mikrofon tak je to tím že ho má zvlášť třeba u kámoše se mi stává že jemu pomalu nerozumím ale bezpečně rozeznám co mu jede za auto kolem baráku
nějaké konkrétní tipy co teda koupit ?
Lumia 930
maws
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 27. 7. 2013 17:04

To nie je tym že ho ma zvlašť. To s tym veľmi nesuvisi. Rovnako sa môže spravať aj mikrofon v ramci headsetu. Ovplyvňuje to X faktorov.

Musia byť uzavrete alebo môžu byť aj otvorene?
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod maws 28. 7. 2013 13:22

klidně obě varianty
Lumia 930
maws
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod maws 31. 7. 2013 19:52

takže když jsem vyškrknul mikrofon který musím stále nějak pořešit prakticky všude mají nějaké hegeše od Geniusu ke kterým nemám moc důvěru ideálně něco co jde upevnit na monitor/klávesnici co takhle Plantronics Audio 300 ? měl by mít držák na monitor

tak mě zaujaly Audio-Technica ATH-T400 případně Audio-Technica ATH-T500 když už bych se hodně plácnul přes kapsu
u obou se hodně chválí bytelná konstrukce což je pro mě výrazné +
o těch ATH-T400 jsem četl že mají hodně výrazné basy je to nějak přehnané ? nechtěl bych jít do žádného extrému ale zase aby to bylo téměř bez basů bych taky nechtěl
Lumia 930
maws
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 31. 7. 2013 21:00

T500 su velmi dobre. Urcite stoji zato prihodit. Su to sice basovejsie sluchadla ale rozhodne nemaju "hodne vyrazne basy". Mal si lacne Geniusy, takze basov sa rozhodne nemusis bat.
Ryan Giggs
TV expert