Sluchátka do 4000,- - víceúčelová, circumaurální A/K/S?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Martin2133 8. 8. 2013 20:26

Myslím, že to ukazuje zde http://www.youtube.com/watch?v=u6zV-5cHLqk
JBL ES80 + Proson R10 → Harman/Kardon 3490 → Fostex HP-A4 → PC
Hifiman HE-400i, V-Moda ZN
Martin2133
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radimecek13 8. 8. 2013 20:28

Beyerdynamic_Custom_One_Pro_closeup.jpg
Doma:
Cambridge Audio Azur 540C - Hypa 300SE -SHURE SRH 940,Bang & Olufsen H6
Na ven:
Fiio X1+ Bang & Olufsen Beoplay H2,Ultrasone Icans Octa,Grado IGrado

FIAT 500L POP STAR 1.4 benzín
radimecek13
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MgX 8. 8. 2013 20:34

Dík moc - je to hodně zajímá věc, pokud skutečně, jak se píše - funguje. Ty je máš?

Ad to pocení uší. Jasné je, že uzavřená velká sluchátka na tom budou hůř. Z druhé strany vím, že když jsem kdysi na ušiska nasadil nějaká levnější velká sluchátka dovezená snad z Německa a teď si nasadím Koss SB/49, tak ti Kossáci jsou na tom o dost hůř.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod chistos 8. 8. 2013 20:39

Je tam také tlačítko, alebo ako to nazvať, dá sa tam nastaviť úroveň basov. Ked som si ich bol vypočuť, pretože to bol jeden z mojich favoritov na kúpu, tak som s tým ani neskúšal hýbať, pretože basy mi prišli akurát na tej najnižšej úrovni. COP majú taký zábavnejší prejav a zahrajú z hocičoho.
Slúchadlá: AKG K450 ---> AKG K551
chistos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radimecek13 8. 8. 2013 20:39

tyhle nemám,mám trošku lepší... 8-D to pocení je naprosto subjektivní věc,měl jsem shury Srh 940 a i v létě při 35 stupních jsem s tím neměl problém..samozřejmě je lepší koupit sluchátka s velurovými náušníky ne koženými...
Doma:
Na ven:

radimecek13
Pokročilý

Odeslat příspěvekod chistos 8. 8. 2013 20:41

Mne sa uši zásadne nepotia vo slúchadlách, pokiaľ ovzdušie, v ktorom sa nachádzam nemá vyššiu teplotu ako 25 stupňov celzia.
Slúchadlá: AKG K450 ---> AKG K551
chistos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MgX 8. 8. 2013 22:48

Díval jsem se znovu na ty Beyerdynamic Custom One Pro. Je to jakoby uživatelsky rozebíratelné. Kdyby k tomu nahodili ještě náhradní velurové prasečinky na ucho ... (nebo něco, co je trochu více „odolné“ opocení) a šli dolů s cenou ... bude to zřejmě zajímavá volba.

Až budu (jestli někdy) mít trochu víc času, půjdu si je poslechnout a porovnám s ostatními. Přiznávám, že tento návrh se mi líbí - zcela určitě pro porovnání s ostatními návrhy a mnou vybranými. Fascinuje mě ta možnost, bez použití ekvalizéru a podobných nesmyslů, ovlivnit zvuk. To je velmi přitažlivé. Údajně se styl zvuku slyšitelně a radikálně mění - bomba.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 9. 8. 2013 08:00

Bomba ako bomba. Tak na zaciatok ako zabavka. Nakoniec aj tak skoncis u jedineho rezimu. Osobne si myslim, ze v ramci Beyeru kupa DT 770 su podstatne lepsie investovane peniaze.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod radimecek13 9. 8. 2013 11:28

Naprostý souhlas s Ryanem...ta regulace je ten rozdíl v ceně mezi dt 770 a custom one...a myslim ze ty dt 770budou hrát lépe,custom one moc chválené nejsou..
Doma:
Na ven:

radimecek13
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Martin2133 9. 8. 2013 16:19

Myslíte, že 770tky zvládne dobře mobil bez zesilovače ? (jen dotaz) nicméně, mě se líbilo bassové podání AT-M50, nemáte někdo poslechnuto pro porovnání s dt 770 ? Docela by mě to zajímalo do budoucna :-)
JBL ES80 + Proson R10 → Harman/Kardon 3490 → Fostex HP-A4 → PC
Hifiman HE-400i, V-Moda ZN
Martin2133
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radimecek13 9. 8. 2013 16:25

Doma:
Na ven:

radimecek13
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 9. 8. 2013 16:38

Pripadne je aj 32 ohmova. Aj keď otazka je čo je to "dobre zvladne".

DT 770 maju basov menej ako M50, celkovo ale detailnejši zvuk.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod MgX 9. 8. 2013 19:07

Martin2133 píše:Myslíte, že 770tky zvládne dobře mobil bez zesilovače ? (jen dotaz) nicméně, mě se líbilo bassové podání AT-M50, nemáte někdo poslechnuto pro porovnání s dt 770 ? Docela by mě to zajímalo do budoucna :-)

To je dobrá poznámka, kterou jsem chtěl také podotknout. 32 ohmovou jsem nenašel. Musím mrknout znovu. Pokud se nepletu, tak ty Beyderdynamic Custom One - druhý model - mají 16ohmů. To je rozdíl. Chápu, že nemusí záležet jen na tomto, ale rozdíl je to veliký.

770tky mají dobré velurové náušníky. Možná budou hrát přesněji pro hifistu, nicméně co jsem četl, tak Custom One dávají větší „radost“. Jasně - musím to poslechnout. U One jsem zmínil to nastavení zvuku také proto, že sluchátka může využít jiný člen rodiny, kterému vyhovuje jiné zvukové podání. Pak se posuvník může hodit.

//platí ale mnou zatím napsané - cenově jsou One mimo moji kategorii
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod bacil2 9. 8. 2013 20:21

...inak Beyderdynamic Custom One majú pomerne divoký priebeh impedancie...sú podstatne náročnejšie na zosilovač ako napr. ATH M-50
bacil2
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod The Wolverine 9. 8. 2013 20:59

Ty 32 ohmové DT 770 jsou nedostupné nebo se přestaly dělat úplně. Ale cena by stejně byla výrazně nad limitem.
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka