Sluchátka přes hlavu do 2000,-

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Spycee 11. 8. 2013 23:04

Zdravím,

prosil bych o radu, jaké bych si měl vybrat sluchátka na poslech hudby (převážně DNB, Dubstep, Trance, Techno, Electro atd...) typ hudby, kde je důležité zpracování basů, výšek a čistého zvuku.
Cenu bych nastavil na 2000 Kč (pokud najdete nějaká lepší ve vyšší hodnotě, klidně je sem postněte)

Záleží mi zejména za zpracování sluchátek (nechtěl bych žádný laciný plast, který by se hned zničil), na délce kabelu (minimálně 120 cm - což by neměl být problém), síla kabelu (již několikrát se mi stalo, že se mi překazil kontakt ve sluchátkách, které měli moc slabý kabel), síla jacku (nechci žádné čínské "kšunty" - 2x se mi stalo, že se mi jack odtrhl).

Podle recenzí jsem se dostal až k těmto sluchátkům :
http://sluchatka.heureka.cz/sony-mdr-v55/

Docela dost lidí si je chvílí (vypadají hezky, mají silný kabel a konektor do "L"), myslím, že by mohli ledacos vydržet. A vaše názory ? Přivítám jakoukoli kritiku / radu či doporučení.

Díky
Spycee
Spycee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bogino 11. 8. 2013 23:11

Je to myslene na doma, alebo ich budes niekam nosit so sebou, budes ich pouzivat aj vonku?
Maju byt uzavrete, alebo mozu byt aj otvorene? (izolacia zvuku voci okoliu)
Linka na moje testy v mojom profile
HQPlayer Desktop ► Gustard DAC-X10 ► SPX2010TA ► HiFiMan HE-500
bogino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Spycee 11. 8. 2013 23:13

Převážně na ven, doma jen ojediněle, pokud je myšleno uzavřenými to, že vůbec nic neuslyším, tak ano :)
Spycee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gooner M. 11. 8. 2013 23:40

Nedávno jsem řešil podobný problém. Poradili mi tu AKG K450. Jsou to opravdu dobrá sluchátka, poslouchám s nimi převážně venku a jsem spokojený. Před nimi jsem měl Koss Porta Pro, sluchátka, kde co poslouchám já slyší i celé moje okolí. To neplatí u těchto AKG i při vyšších hlasitostech se mimo uši nedostane skoro nic. To stejné platí i o tom co se dostane do tvých uší krom hudby, také skoro nic. Basy u těchto sluchátek jsou přesné a slyšíš je tam kde mají být. Pokud jsi míval problém s kabelem, tak já s ním problém nikdy neměl a pokud ano, tak je vyměnitelný. Dají se složit, aspoň pro mě do praktického pouzdra. Počkej si na ostatní rady, ale AKG K450 jsou fajn. ;-)
Gooner M.
Junior

Odeslat příspěvekod chistos 12. 8. 2013 06:54

k450-tky som mal, nie sú najlepšie v tejto cene, skôr sa pozri po Fostex TH-7, aj ked tie na tie hudboné štýly asi nebudú to pravé orechové.
Slúchadlá: AKG K450 ---> AKG K551
chistos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Spycee 12. 8. 2013 15:33

Najdou se zde ještě nějaké návrhy ? :)
Spycee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 12. 8. 2013 15:35

TH-7 s vyrovnanym zvukom, TH-5 s malinko viac basmi alebo basove Beyerdynamic DTX 501 p.
Ryan Giggs
TV expert