DT 1350 vs. ATH ESW9

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod R0ck 14. 8. 2013 15:00

Zdravím, sice jsem se ještě definitivně neodpoutal od mých Audio technic ATH-ES7. Ale již zvažuji nové sluchátka.

Cenově bych se rád vešel do 7000, jedná se pochopitelně o přenosný systém. Momentálně očekávám imod od ohma a v plánu je nějaký zesilovač z dílen ibassa.

Jinak hudebně od jazzu, přes metal(hardcore,deathcore atp.) až například po electro swing.

Mám tedy dilema se rozhodnou právě mezi Audio Technica ATH-ESW9 a Beyerdynamic DT 1350.

Pochopitelně mám v plánu si zajet posléze do brna a odzkoušet co mi sedne, i když ESW v čr nikde nejsou.

Máte nějaké své vlastní zkušenosti s jinými modely které by jste doporučili ?

Jinak rozhodně prosím neradte žádné in ear, ani nic podobného. Mám zájem čistě o konstrukci výše zminovaných.

Předem díky za ohlasy :))
Naposledy upravil R0ck dne 14. 8. 2013 15:14, celkově upraveno 1
R0ck
Junior

Odeslat příspěvekod boriscz 14. 8. 2013 15:14

Jednoznačně Audiotechnica, každopádně.
Poslech se sluchátky při vysoké hlasitosti může trvale poškodit sluch ... tak bacha !
boriscz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod R0ck 14. 8. 2013 15:19

Mam u nich trochu obavu, kdyby trochu zmokli ( což se prostě občas stane, když je člověk venku) aby nedošlo k nějaké rapidní úhoně. Popř. je rozdíl od DT 1350 moc velký ?
R0ck
Junior

Odeslat příspěvekod boriscz 14. 8. 2013 15:27

Audiotechnica mají mušle plastové co vypadají jako dřevěný masiv, hudebním podáním si Beyery nezadají.
Poslech se sluchátky při vysoké hlasitosti může trvale poškodit sluch ... tak bacha !
boriscz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bína 14. 8. 2013 21:49

Určitě bych přemýšlel i nad v-moda m-100, IMHO lepší než oboje dvoje.
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod R0ck 14. 8. 2013 22:47

v-moda ? Vážně, tedy značka mi absolutně nic neříka a designově to vypadá ... na mě až moc extravagantně, ale pokud to opravdu přehraje oboje zminované, tak to klobouk dolů.
R0ck
Junior

Odeslat příspěvekod chistos 14. 8. 2013 23:57

Malo by :-)
Slúchadlá: AKG K450 ---> AKG K551
chistos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod R0ck 16. 8. 2013 14:27

To jako vážně ? Nějaké jiné alternativy jestě jsou ?
R0ck
Junior