Sluchátka na doma - 3000 Kč

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 21. 8. 2013 13:47

Tak si ich pozicaj domov zo sluchatka.net. Kludne aj oboje a porovnaj priamo.

A urcite nevyraduj ziadne sluchadla z vyberu na zaklade grafu. To ze nejaky graf nieco ukazuje neznamena ze v reale nemozes mat zo zvuku uplne iny pocit ako by si podla grafu mal mat.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod -Lox- 21. 8. 2013 16:17

Tak jsem zpátky z poslechu a zvuk těch AD700 je tak o třídu víš oproti Sennům HD 558.
Jedinné čeho se trochu bojím, že u těch AD700 budou u nějakých skladeb poměrně agresivní výšky, ze kterých by mohla bolet hlava.
Na druhou stranu je to možná o zvyku, každopádně při poslechu AD700 jsem si připadal jako bych byl u toho kde se skladba nahrává, kdežto u HD 558 díky zvýšeným basům jako bych byl za plexisklem :-))
Také pohodlí AD700 bylo na vyšší úrovni díku nízkému přítlaku, narozdíl od zmíněných Sennů.
Jiné sluchátka, krom AD500X, která mě nijak neoslnila, jsem neměl možnost vyzkoušet, ale myslím, že AD700 jsou správná volba, už jen kvůli detailnosti a živosti přednesu, prostoru a pohodlí.

Rád bych tedy slyšel Vaše názory na tuto volbu v souvislosti s informacemi v prvním příspěvku.
Je to správné rozhodnutí, nebo dělám chybu?
-Lox-
Junior

Odeslat příspěvekod radimecek13 21. 8. 2013 16:34

ad700 jsou špičková sluchátka,ta ostrost může být způsobena nerozehráním sluchátek,či špatným zdrojem signálu..na čem jsi testoval?
Doma:
Cambridge Audio Azur 540C - Hypa 300SE -SHURE SRH 940,Bang & Olufsen H6
Na ven:
Fiio X1+ Bang & Olufsen Beoplay H2,Ultrasone Icans Octa,Grado IGrado

FIAT 500L POP STAR 1.4 benzín
radimecek13
Pokročilý

Odeslat příspěvekod -Lox- 21. 8. 2013 16:45

Testoval jsem to v prodejně Audigo.cz s tím, že tam měli i sluchátkový zesilovač a pouštěli se normálně origo CDčka ... Konkrétní vybavení nedokážu říct.

EDIT: Zítra ještě zkusím donést do Audigo.cz svoje CD a poslechnout si ho, znovu je porovnám s HD 558 a pokud opět zvítězí tak je vezmu :-)
Jiná sluchátka ze seznamu tam bohužel nemají, ale i tak si myslím, že jsou AD700 dobrá volba.
-Lox-
Junior

Odeslat příspěvekod -Lox- 22. 8. 2013 12:40

Tak jsem koupil Audio-Technica ATH-AD700.
Chtěl bych se ještě zeptat, jak dlouho se mají nechat zahořet?
-Lox-
Junior

Odeslat příspěvekod radimecek13 22. 8. 2013 14:33

Cca po 50 hodinách se zvuk ustálí....
Doma:
Cambridge Audio Azur 540C - Hypa 300SE -SHURE SRH 940,Bang & Olufsen H6
Na ven:
Fiio X1+ Bang & Olufsen Beoplay H2,Ultrasone Icans Octa,Grado IGrado

FIAT 500L POP STAR 1.4 benzín
radimecek13
Pokročilý

Předchozí stránka