Buxton vs. Canyon (pomoc s výběrem)

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod The-Crow 21. 8. 2013 20:06

Dobrý večer přeji,
potřeboval bych poradit při výběru nových sluchátek....
Do nedávna jsme byl relativně spokojený uživatel sluchátek AKG K311 (za cenu 349kč to byla výborná koupě) bohužel při nedávné reklamaci mi vrátily peníze a né opravené sluchátka. Takže bohužel zase podstupuji zdlouhavé hledání náhrady ....
Po procházení mnoha internetových stránek mi padly do oka dvoje sluchátka a to značky Buxton a Canyon

Buxton BHP 3300 Rapture red : http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 01N0001ZVF

Canyon CNL-TSEP02 : http://www.czc.cz/canyon-cnl-tsep02-tat ... 58/produkt

Potřeboval bych znát váš názor na tyhle dvě sluchátka
ano jsou si hodně podobná se sluchátky Beats, prostě se mi zalíbil ten styl, ale to není podstatné ...

Nejsme nějaký extrémní audiofil jen bych potřeboval nějaké sluchátka která by hrála relativně dobře a nevypadávali z uši (prostě aby dobře seděli v uchu)

Hledám prostě dobře hrající sluchátka do max. ceny 500kč. Ano vím do téhle cenové relace nemohu očekávat nějaké extra zázraky.
Pomůžete ? Děkuji
The-Crow
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bogino 21. 8. 2013 20:57

V tejto extremne nizkej cenovej hladine skus Superlux HD381.
Ci ti budu vypadavat alebo nie nikto nevie - kazdy mame ine ucho.
Linka na moje testy v mojom profile
HQPlayer Desktop ► Gustard DAC-X10 ► SPX2010TA ► HiFiMan HE-500
bogino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bína 21. 8. 2013 20:58

CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod karminkotak 21. 8. 2013 21:41

Aj ja sa priklonim k tym Sony 50tkam, mal som a bol som velmi spokojny. Slusny, silny zvuk, lahucke a s vybornym drzanim v uchu... Za tu cenu bomba. Aj Sony urobi obcas dobre sluchadla :)
karminkotak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chistos 22. 8. 2013 13:41

MH1C je dôkazom :)
Slúchadlá: AKG K450 ---> AKG K551
chistos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LOPO_X 22. 8. 2013 15:23

sem taky za ty sonky 50ky měl jsem je 2 roky ale pozor na kabel je tenky a lehce poškoditelny jinak už sem to t někde psal ale todle taky stoji za zminku http://www.datart.cz/Sluchatka-PHILIPS- ... WT-10.html a v podstatě to hraje lepe než ty sonky
Fiio btr5 + Fearless s8f
Samsung galaxy buds pro
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod miromen4 6. 4. 2014 08:10

LOPO_X
Diky za doporučeni PHILIPS SHE3590. Puvodně jsem chtěl ty 50 od Sony ale teď nelituji. Za ty penize hraji opravdu velmi dobře a hlavně uspokoji ty co radi basy ale i vyšky umi zahrat velice pěkně. Nejslabšim mistem jsou asi středy ale rozhodně to neni žadna hruza. Velkou vyhodou je i vysoka hlasitost kdy konečně nemusim u founu hnat hlasitost na max.Navic sluchatka jsou nenapadna a paradně drži v uchu ktere z nich ani po delši době neboli. Takže opravdu za ty penize velice mile překvapeni a ještě jednou dik.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LOPO_X 6. 4. 2014 20:37

Neni za co segra je spokojeně použiva už rok a nestěžuje si taky
LOPO_X
Mírně pokročilý