Chcel by som požiadať o pomoc pri výbere slúchadiel ... ja sám som dosť vyberavý človek a čo sa týka slúchadiel je to 2x horšie ... ako mladší som používal klasické špunty, alebo rádiovky ( tie také ploché..to hodz kto dostal ku nokiám starým

) ale doba ide ďalej technika tiež tak som sa rozhodol investovať do niečo lepšieho neskôr som si zakúpil AKG k 403 ..bol som s nimi spokojný ...mali super pomer cena/kvalita, jediné čo mi vadilo bolo to, že okolie počulo to čo som počúval ja a neraz po mne zazerala babička v autobuse keď som počúval System Of Down .... po dlhšom používaní som zistil , že čím dlhšie ich mám tým slabšie hrajú až mi jeden deň prestali hrať úplne opravil som ich a hrali ďalej bol som spokojný , ale jedno zo slúchadiel prestalo hrať a ja už som nemal nervy ... bol som si kúpil Muse ( neviem presnejšie údaje boli zo zahraničia ) hrali perfektne, ale konštrukcia neodolala náročnému človeku ako som ja ... neboli až tak krehké, ale zase ani pevné zlomili sa v spojoch kde som to čakal... neskôr som si kúpil Canyon CNA-BTHS0IW (bluetooth slúchadlá) vyskúšal som bluetooth a zapáčili sa mi, nevýhoda na nich je slabá konštrukcia a náušníky sú strašné malé uvítal by som niečo väčšie čo by mi pokrylo celé uši.. v konečnom dôsledku som s nimi bol ohromne spokojný, najlepšie slúchadlá, aké som kedy mal a to vďaka pridávaniu hlasitosti na slúchadlách... mohol som si ich nastaviť ako som chcel aj keď na telefóne bola hlasitosť už naplno

ale dôvod prečo tu píšem je , že by som chcel niečo nové, peckové, za rozumnú cenu a hlavne nech držia pevne po kope